• Anne Lise Johannessen

Pastor Viveka og hundreårsjubileet

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Bok nummer to i den sjarmerende serien om Pastor Viveka

Tiden er inne for å markere Gamla Enskedes hundreårsjubileum, men medlemmene i jubileumskomiteen er uenige om hvordan det skal markeres. Pastor Viveka må navigere gjennom alt dette, samtidig som hun går på kurs for å lære seg å uttrykke følelsene sine på en nyansert og balansert måte og har bekymringer på hjemmebane. Og som om ikke det var nok, skjer det et nytt drap.

Forfatter: Annette Haaland
Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Pastor Viveka och hundraårsjubileet
Oversatt av: Einar Blomgren
Antall sider: 295
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Denne boka har fått veldig god kritikk av andre. Om det var at formen min ikke var helt på topp når jeg leste denne boka, vet jeg ikke - men av en eller annen grunn traff den ikke meg helt.

Forfatteren er helt ny for meg, og mitt første møte var bok nr to i en serie. Siden historiene er avsluttende, tror jeg ikke det har noen betydning.

Den var helt ok å lese og du sløser på ingen måte bort tida di. Pastor Viveka er en søt dame som er koselig å lese om, men jeg synes kanskje den ble litt for "tam".

Pluss for koselig bokomslag :)


Om forfatteren:
Annette Haaland (f. 1965) jobber som lærer på Bromma folkhögskola, der hun underviser i fagene religion, filosofi og svensk. Hun har også vært pastor.

Pastor Viveka og giftmordene er hennes debutbok, og allerede kort tid etter utgivelsen i Sverige hadde den solgt over 50.000 eksemplarer. Dette er andre bok i en serie. Bok nr to har solgt over 100 000 eksemplarer i Sverige.

Anbefalt hobbybok:

Hekling og hakking til kjøkkenet

Denne boka gir flashback til håndarbeidstimene på barneskolen.

Tove Fevang har latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker. Kan du ikke teknikkene fra før, kan du nå lære å hekle og hakke samtidig som du lager nyttige og fine bruksting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.