• Anne Lise Johannessen

En mors hemmelighet (Renita D'Silva)

Hva om du oppdaget at alt du visste om deg selv var løgn?

Når Jaya mister moren sin, faller hennes verden sammen. Overveldet av sorg og skyldfølelse begynner hun å lete etter svar – på hvem hennes ensomme, distanserte mor var og på hennes mystiske fortid i India.

Når hun går gjennom morens eiendeler finner hun dagbøker og gamle fotografier som lukter røyk, som etter en brann. En ung gutt smiler mot Jaya fra hvert bilde, og på det ene bildet står en familie foran et herskapshus. Hvem er barnet? Og hvorfor har moren holdt dette skjult?


Forfatter: Renita D'Silva
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: A Mother's Secret
Oversatt av: Mette I. Gudevold
Antall sider: 397
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
Fantastisk leseopplevelse. Les sakte, for du vil at denne skal vare lenge. Det er en velskrevet bok med en sterk historie, og med mye drama. Vær forberedt på at boka kan være vanskelig å legge fra seg. Å gi denne bort i gave, kan ikke slå feil.


Om forfatteren:

Renita D'Silva har skrevet en rekke romaner, alle med handling fra India. En mors hemmelighet er hennes første bok på norsk. Hun vokste opp i India, og bor nå i England.

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.