• Anne Lise Johannessen

En mors hemmelighet (Renita D'Silva)

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Hva om du oppdaget at alt du visste om deg selv var løgn?

Når Jaya mister moren sin, faller hennes verden sammen. Overveldet av sorg og skyldfølelse begynner hun å lete etter svar – på hvem hennes ensomme, distanserte mor var og på hennes mystiske fortid i India.

Når hun går gjennom morens eiendeler finner hun dagbøker og gamle fotografier som lukter røyk, som etter en brann. En ung gutt smiler mot Jaya fra hvert bilde, og på det ene bildet står en familie foran et herskapshus. Hvem er barnet? Og hvorfor har moren holdt dette skjult?


Forfatter: Renita D'Silva
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: A Mother's Secret
Oversatt av: Mette I. Gudevold
Antall sider: 397
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
Fantastisk leseopplevelse. Les sakte, for du vil at denne skal vare lenge. Det er en velskrevet bok med en sterk historie, og med mye drama. Vær forberedt på at boka kan være vanskelig å legge fra seg. Å gi denne bort i gave, kan ikke slå feil.


Om forfatteren:

Renita D'Silva har skrevet en rekke romaner, alle med handling fra India. En mors hemmelighet er hennes første bok på norsk. Hun vokste opp i India, og bor nå i England.

Anbefalt hobbybok:

Løkke for løkke

Har du sittet i juleferien og sett alt det fine håndarbeidet som andre har laget, og tenkt at nå skal jammen meg jeg lære meg å hekle også? Da er denne boka absolutt for deg. Her lærer du alle teknikker som skal til for å få deg i gang.

Supert oppslagsverk også for deg som allerede kan hekle, men trenger å få litt støtte på veien.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.