• Anne Lise Johannessen

Her, nå, alltid

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

Bli med på en reise til vakre Frankrike som vil forandre alt …

Jess legger ut på ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam driver et gammelt herregårdshotell. Med reisen har hun to mål: å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket.

Men ferien blir annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen må få vite om. Kan dagene i Frankrike få henne til å virkelig leve livet, her og nå?

Verdensensasjonen Her, nå, alltid er en gripende og hjertevarm fortelling om drømmer, tilgivelse, kjærlighet og håp.


Forfatter: Cathrine Isaac
Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: You, Me, Everything
Oversatt av: Hege Frydenlund
Antall sider: 412
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en søt og varm kjærlighetshistorie, men med noen undertemaer om en alvorlig og uhelbedelig sykdom og livsstil. Når du først kommer i gang med den, er den ikke lett å legge fra seg. Lettlest og spennende innenfor sin sjanger.

Her har du noen timers underholdning som er verdt å få med seg.


Om forfatteren:
Catherine Isaac er journalist og har tidligere vært redaktør for The Daily Mail, og har vunnet flere priser for sine artikler. Hun har blant annet skrevet for prestisjetunge aviser som The Guardian og The Times, og vært spaltist for motemagasinet Marie Claire. For tiden bor hun i England med sin mann og tre barn. Her, nå, alltid har fått internasjonal oppmerksomhet allerede før bokens utgivelse, og rettighetene er solgt til over 20 land, sammen med filmrettighetene.

 

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.