• Anne Lise Johannessen

De ferierende (Emma Straub)

Brukervurdering: 2 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

For ekteparet Post er den to ukers ferien til Mallorca med storfamilien en feiring: selv har de 35-års bryllupsdag og datteren er ferdig med videregående. Den solfylte øya med innbydende strender, tapas og tennisbaner byr på et etterlengtet avbrekk fra livet på Manhattan. Men ikke alt går etter planen: på ferien rippes det opp i gamle sår og fortrengte hemmeligheter ser dagens lys.

De Ferierende er først og fremt en herlig ferieroman, men boken er også en historie om de sidene ved oss selv vi velger å vise frem og de vi forsøker å skjule. Om måten vi tærer på hverandre og måten vi bygger hverandre opp, og om de båndene som til slutt holder oss sammen.

Utgivelsesår: 2015
Forlag: Bastion Forlag
Orginaltittel: The Vacationers
Format: Pocket
Antall sider: 287
Oversatt av: Eivind Lilleskjæret
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Jeg synes det var litt vanskelig å få tak på denne boka, iallefall i starten - men det er mulig det skyldes at hodet mitt var i feriemodus ;) Boka var helt ok å ha med på ferie. Det er en pocketbok og lett å pakke med seg. Den er forholdsvis lettlest, litt som en ukebladroman.


Om forfatteren Emma Straub:
Emma Straub er født og oppvokst New York, USA. Hun er forfatter og skribent i blant annet amerikanske Vogue og New York Times, samt det amerikanske kulturmagasinet Rookie. Straub bor med mann og sønn i Brooklyn, New York.

 

 

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.