• Anne Lise Johannessen

Søstrene på Sullivans Island (Mary Alice Monroe)

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Dora, Carson og Harper: tre svært ulike halvsøstre som er spredt for alle vinder og lever vidt forskjellige liv. De samles for første gang siden barndommen nå som deres kjære bestemor Marietta ønsker å selge huset sitt på Sullivans Island i South Carolina. Huset der jentene sammen tilbragte alle sine somrene i barndommen.

Vil den aller siste sommeren kunne føre søstrene sammen igjen eller blir det ikke bare et siste farvel til barndommen, men også til hverandre?

Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016
Orginaltittel: The Summer Girls
Oversatt av: Svein Svarverud
Format: Pocket
Antall sider: 352
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en lettlest pocketbok med en fin familiehistorie. Skulle gjerne sett at den hadde noen sider ekstra med hvordan det gikk videre, men det betyr kanskje at det kommer en oppfølger? Dette er en fin bok å ta med seg på stranda i sommer.


Om forfatteren Mary Alice Monroe:
Mary Alice Monroe bor for tiden ved kysten i Sør-Carolina. Hun er en av USAs mest populære forfattere og har gjentatte ganger toppet New York Times bestselgerliste. Hun skriver romaner som i stor grad er knyttet til miljøproblematikk, og som ofte er situert i sørstatsmiljøet.

 

 

 

Anbefalt hobbybok:

Hekta på hullstrikk

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.