• Anne Lise Johannessen

Søstrene på Sullivans Island (Mary Alice Monroe)

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Dora, Carson og Harper: tre svært ulike halvsøstre som er spredt for alle vinder og lever vidt forskjellige liv. De samles for første gang siden barndommen nå som deres kjære bestemor Marietta ønsker å selge huset sitt på Sullivans Island i South Carolina. Huset der jentene sammen tilbragte alle sine somrene i barndommen.

Vil den aller siste sommeren kunne føre søstrene sammen igjen eller blir det ikke bare et siste farvel til barndommen, men også til hverandre?

Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016
Orginaltittel: The Summer Girls
Oversatt av: Svein Svarverud
Format: Pocket
Antall sider: 352
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en lettlest pocketbok med en fin familiehistorie. Skulle gjerne sett at den hadde noen sider ekstra med hvordan det gikk videre, men det betyr kanskje at det kommer en oppfølger? Dette er en fin bok å ta med seg på stranda i sommer.


Om forfatteren Mary Alice Monroe:
Mary Alice Monroe bor for tiden ved kysten i Sør-Carolina. Hun er en av USAs mest populære forfattere og har gjentatte ganger toppet New York Times bestselgerliste. Hun skriver romaner som i stor grad er knyttet til miljøproblematikk, og som ofte er situert i sørstatsmiljøet.

 

 

 

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.