• Anne Lise Johannessen

Paris for én (Jojo Moyes)

Brukervurdering: 2 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle.

Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?

Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne "Et helt halvt år", "Den ene pluss en" og "Etter deg". Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.  Hun har blitt et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie – og kanskje hennes mest romantiske til nå?

Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016
Orginaltittel: Paris for one
Oversatt av: Elisabeth Haukeland
Antall sider: 203
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dersom du ser etter en lettlest bok som inneholder en god del romantikk, bør du lese denne. Det går bort noen sider på bilder og den er lest ut på noen timer. Fin strandlektyre eller til en sofakveld hjemme.


Om forfattern Jojo Moyes:
Jojo Moyes er forfatteren bak bestselgerne "Et helt halvt år", "Den ene pluss en" og "Etter deg". Hun har til sammen solgt over 1 million bøker i Norge.

 

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.