• Anne Lise Johannessen

Lyden av en lerke (Erica James)

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Hva om en annen persons historie kan endre ditt eget liv? Lizzie lever det glade liv i London. Men en dag snur tilværelsen brått, og med kjærlighetssorg og uten jobb må hun flytte hjem til moren på de engelske landsbygda.

Der tar hun motvillig en jobb på det lokale pleiehjemmet hvor hun dagdrømmer om livet som kunne vært. Helt til hun plutselig og bokstavelig talt snubler inn i livet til en fremmed. Det blir et uvanlig møte som gir ringvirkninger ingen av dem kunne ane …

I sin bestselgende og rørende roman skriver Erica James hjertevarmt og engasjerende om kjærlighet, livet og alle dets små mirakler.

Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Song of the Skylarch
Oversatt av: Kjersti Velsand
Antall sider: 536
Format: Innbundet
Kilde: Kjøpt


Min mening:
Dette er nr to av forfatteren. Boken er i samme "søte stilen" som den første. Den skuffer ikke, og er veldig spennende innefor sin kategori.

 

Anbefalt hobbybok:

Inspirerende Norske Strikkemønstre

Stor og fin bok med varierte oppskrifter. Flotte bilder og mange lekre plagg.

Boka er basert på diagrammene i Annichen Sibbern Bøhns klassiker Norske strikkemønstre fra 1929. Den kreative strikkedesigneren Wenche Roald har kombinert de gamle diagrammene på nye måter og presenterer flotte og fargerike plagg for hele familien - fra kofter og gensere til strømper, votter og babytepper.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.