• Anne Lise Johannessen

Alt i et øyeblikk (Erica James)

Floriana Day er fornøyd med tilværelsen sin. Inntil den dagen hun mottar en invitasjon til den vakre italienske Cosmosjøen for å se sitt livs kjærlighet gifte seg med en annen kvinne. Hun vet umiddelbart at hun bør takke nei.
 
Det hun ikke vet er at et øyeblikks uoppmerksomhet snart vil føre henne sammen med to ukjente mennesker. Tre ulike liv knyttes plutselig sammen og endrer Florianas tilværelse totalt.
 
Alt i et øyeblikk er en vakker og rørende historie om kjærlighet og de små øyeblikkene som forandrer livet vårt for alltid.

Erica James (f.1960) kommer fra Surrey i England. Hun har skrevet flere internasjonale bestselgere, og har blant annet vunnet Romantic Novel of the Year Award. I dag er hun bosatt delvis i Cheshire i England og Comosjøen i Italia.


Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2016
Orginaltittel: Summer at the Lake
Oversatt av: Elisabeth Haukeland
Antall sider: 509
Format: Innbundet
Kilde: Gave på en litteraturkveld med forfatteren


Min mening:

Jeg er egentlig en "krim-elsker", men denne boka falt jeg pladask for. Kjempesøt kjærlighetshistorie, og selv om det ikke er krim - var den likevel veldig spennende. Denne forfatteren må jeg lese mer av!

 

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.