Skip to main content

Den største julegaven

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Joanna Bolouri
Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Nick jobber som julenisse da en gutt forteller at han ønsker seg at moren, Sarah skal få en kjæreste og bli glad igjen. Nick fikser så hans bestevenn ber henne ut på date, og romantiske følelser oppstår. Dessverre viser det seg etter en stund at også Nick har fått følelser for Sarah.

Dette er ingen dyp litterær bok hvor du lærer noe eller får innsikt i spesielle temaer. Det er rett og slett en lett og underholdene feelgood julebok, som er veldig hyggelig å lese nå i førjulstiden.

Søt og romantisk julehistorie!


Forfatter: Joanna Bolouri
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 333
Format: Pocket
Originaltittel: All I Want for Christmas
Oversatt av: Helene Limås

Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Når Nick mister jobben i advokatbyrået han har vært ansatt i, og blir dumpet av sin glamorøse, men krevende kjendis-kjæreste, takker han noe motvillig ja til stillingen som julenisse på et lokalt kjøpesenter. Mens vennene hans blir gift, eller forfremmet, tilbringer han dagene blant lunefulle alver og snørrete småtroll.
 
Så treffer han fire år gamle Alfie. Det eneste Alfie ønsker seg til jul, er at mammaen hans, Sarah, skal få en kjæreste. Nick blir så rørt at han bestemmer seg for å gjøre det han kan for å oppfylle Alfies største juleønske. Han ordner en date mellom Sarah og bestekompisen Matt, og resten er historie. Bortsett fra at det er ikke helt det. For Nick skjønner – litt sent – at Sarahs og Matts lykke vil bety kjærlighetssorg for ham selv.Om forfatteren:

Joanna Bolouri jobbet med salg før hun ble profesjonell forfatter da hun var 30 år gammel. Hun vant en manuskonkurranse hos BBC, noe som førte til at hun fikk samarbeide med stand-up-komikere, komedieforfattere og skuespillere fra hele Storbritannia. Dessuten fikk hun publisert artikler og anmeldelser i The SkinnySunHuffington Post og HecklerSpray. Den største julegaven er Joanna Bolouris femte bok og den første i norsk oversettelse. Forfatteren bor i Glasgow sammen med datteren sin.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa

- God Bok!

Les det nyeste nummeret av Hverdagsnettmagasinet her:

 

Vigmostad & Bjørke