Skip to main content

Fristet

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: May Britt Stendal
Leseeksemplar fra Forlagshuset i Vestfold

Eilin er på seminar hvor tilfeldigvis også Leander er. De møter Erik som er en venn av Leander. Erik får telefonnummert et Eilin og de får raskt kontakt på telefon, og dagen etter møtes de hjemme hos Erik.

Forlaget skriver:
Fristet" er den første boken i en triologi som tar deg med på en reise i sex og kjærlighet. Vi møter hovedpersonen Eilin og får skildret hennes tiltrekninger og opplevelser sammen med den kjekke Erik. Hvordan påvirker dette forholdet henne, og lar det seg kombinere med den rykende kjærligheten hun samtidig kjenner for Leander.

Forfatter: May Britt Stendal
Forlag: Lyst
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 259
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var nok ikke noen bok for meg, men om du utelukkende er ute etter å lese om het erotikk, så er det nok en fin bok for deg ;)

Her skjer det ikke så mye annet enn sex. Telefonsex første kvelden, og fysisk sex fra andre kvelden de møtes.

Riktignok markedsføres boka som en erotisk roman, så sånn sett var jeg forberedt - men det hadde vært hyggelig å fått høre litt annet om personene enn hvor kåte de er...;) Jeg føler at det blir veldig mange gjentakelser, og for meg blir dessverre historien altfor enkel og kjedeligOm forfatteren:
May Britt Stendal (1975) er opprinnelig fra Orkanger, men er i dag bosatt i Asker hvor hun arbeider som psykiatrisk hjelpepleier innen rus og psykiatri. May Britt Stendal er mamma til tre barn på 14, 17 og 19 år, etterutdanner seg til sykepleier og er i tillegg forfatter.

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere


Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Liv