Skip to main content

Villa Havbris

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Caroline Säfstrand
Leseeksemplar fra Anemone

Sofie har bodd mange år i Berlin. Nå er moren død, og Sofie reiser hjem til Skåne. Det viser seg at hun har arvet et gammelt kurbadhotell som moren tidligere har sagt at hun har solgt. Sofie får hjelp til å pusse opp stedet, og er fast bestemt på å selge stedet. Hennes hjem er jo i Berlin.

Forlaget skriver:
Hvilke hemmeligheter kommer fram når man skraper på overflaten?

Sophie vender motvillig tilbake til Skåne etter at moren er død. Hun har vokst opp i det gamle kurbadhotellet Villa Havbris, som hun var sikker på at moren hadde solgt. Nå viser det seg at det likevel tilhører Sophie. Hun er fast bestemt på å selge det, men huset er preget av forfall og trenger å pusses opp før det legges ut for salg.

Ettersom Sophie ikke er særlig nevenyttig og ikke har spesielt god råd, søker hun etter håndverkere som mot kost og losji kan sørge for at noe av den gamle storheten kommer tilbake. Kort tid etter flytter Isak, Martin og Katja inn. I begynnelsen går alt greit, men hva er det som skjuler seg bak fasaden?

Villa Havbris er Caroline Säfstrands femte roman. Hun skriver ofte om hemmeligheter og har alltid et budskap mellom linjene. Hun er også skribent og holder foredrag om å skrive. Hun bor i Helsingborg sammen med sin familie.

Forfatter: Caroline Säfstrand
Forlag: Anemone
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: Villa Havsbris
Oversatt av: Kari Engen
Antall sider: 310
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en kjempekoselig feelgood-roman. Historien er ukomplisert og lettlest. Vi trenger bøker som denne å slappe av med innimellom. Og tenk deg tanken å ha sitt eget lille hotell da. Det hadde vært noe!


Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Bonnier