• Anne Lise Johannessen

En italiensk affære

Tre engelske kvinner møtes på et italienskkurs. Anna leter etter sin ukjente far, kanskje finner hun ham i Italia? Catherines mann har forlatt henne og barna for en annen kvinne. Omfanget av mannens utroskap og enorme svik begynner å gå opp for henne. Sophie er læreren på kurset. Hun ville mye heller vært tilbake i Sorrento enn å bo hjemme hos foreldrene sine.

Mens kvinnene blir stadig bedre i italiensk, knytter de også nære vennskap. Det oppstår romantiske forbindelser i klassen. Hemmeligheter avsløres og det er tid for store avgjørelser. Livet tar noen uventede omveier og det kommer en tid for å si jeg elsker deg - ikke bare på italiensk...

 

Forfatter: Lucy Diamond
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: One night in Italy
Oversatt av: Bente Rannveig Hansen
Antall sider: 429
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
En skjønn historie om tre kvinner med helt ulik livshistorie. De har aldri møttes, men alle tre melder seg på et italienskkurs hvor historiene deres fletter seg sammen.

En hyggelig bok å lese, og en bok jeg ikke ville at skulle slutte.

Litt inspirasjon fra det italienske kjøkken kan du også regne med å få - og bak i boka er det et par oppskrifter samt en liten ordliste til noen grunnleggende gloser.


Om forfatteren:
Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 13 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister.

 

Forfatter: Lucy Diamond
Forlag : Aschehoug (2019)

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.