La oss håpe på det beste

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: La oss håpe på det beste av Carolina Setterwall. Leseeksemplar fra Aschehoug

Temaet i boka er sorg, og det å leve videre etter et dødsfall i familien. Carolina sliter med skyldfølelse, men gjør sitt beste for at sønnen Ivan skal ha det bra etter at faren dør.


Forlaget skriver:
Det er en søndag i oktober, Carolina og Aksel er trette og litt irritable etter nattevåk. Carolina har ammet deres åtte måneder gamle sønn gjennom enda en natt og har sovet altfor lite. Stemningen er ikke god. Aksel setter seg som vanlig med pc-en. Carolina bestemmer seg for å legge seg i rommet ved siden av. Neste morgen går hun inn til Aksel med Ivan i armene. Hun kan ikke tro det hun ser: mannen hennes ligger død i sengen.


Forfatter: Carolina Setterwall
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: Låt oss hoppas på det bästa
Oversatt av: Cecilie Winger
Antall sider: 408
Format:
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en viktig bok som lar deg sitte igjen med mange tanker i hodet. Men som den krimleseren jeg er, ble det litt lite action og en litt kjedelig bok dessverre.


Om forfatteren:
Carolina Setterwall (1978) bor i Stockholm sammen med sin sønn. Hun studerte media og kommunikasjon i Uppsala, Stockholm og London og er utdannet kommunikatør. Setterwall har arbeidet innen musikk- og forlagsbransjen som redaktør og skribent. La oss håpe på det beste er hennes litterære debut, og rettighetene er allerede solgt til 25 land.Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette, og jeg har på ingen måte noen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Tilfeldig artikkel:

Paris for barn
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Bli med til PARIS. Søskenparet Pauline og Martin tar deg med til Montmartre, Eiffeltårnet og Versailles. Lær deg å bruke det fantastiske metrosystemet, lag din egen croque-monsieur og finn ut hva som gjemmer seg UNDER byen! Alt gjennom lek, oppgaver og fakta. Bon voyage!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.