• Anne Lise Johannessen

Uten et eneste ord

Årets kjærlighetsroman! Boken for alle som noen gang har ventet på en melding som ikke kom.

Da Sara møter Eddie, innser hun raskt at han er hennes livs store kjærlighet. Og det er gjensidig – etter bare syv dager sammen føler begge at dette er det de har ventet på. Så da Eddie plutselig forsvinner og slutter å svare på meldingene hennes, vet Sara at noe er galt. Hun overser vennenes påstander om at Eddie rett og slett har droppet henne, og hun blir desperat etter å finne sannheten. Da oppdager hun noe som forandrer alt.

 

Forfatter: Rosie Walsh
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Ghosted
Oversatt av: Veronica Garten
Antall sider: 367
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Nydelig og lettlest kjærlighetshistorie som er veldig rørende. Historien er også veldig spennende, man må bare lese for å finne ut hva som har skjedd. På et tidspunkt tror man at man vet det, men det skal du ikke være for sikker på :)

Deilig med sånne bøker innimellom all krimmen jeg leser!


Om forfatteren:
Rosie Walsh er forfatter og TV-produsent og bor i Bristol i Storbritannia.

Uten et eneste ord er den første romanen Walsh utgir under eget navn. Rettighetene til denne romanen er solgt til over 30 land.

Anbefalt hobbybok:

Dale Garn - strikking og hekling med historisk sus

Dale Garn har skrevet norsk strikkehistorie helt siden 1879, og nå har de for første gang åpnet sine arkiver for allmennheten. Navnet er synonymt med stolt, norsk strikketradisjon.

Å få gå på skattejakt i arkivene til Dale Garn, er som å få fritt leide inn i en godtebutikk. I tillegg kan du lese morsomme fakta fra norsk strikkehistorie som fortjener å huskes til evig tid.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.