• Anne Lise Johannessen

Uten et eneste ord

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Årets kjærlighetsroman! Boken for alle som noen gang har ventet på en melding som ikke kom.

Da Sara møter Eddie, innser hun raskt at han er hennes livs store kjærlighet. Og det er gjensidig – etter bare syv dager sammen føler begge at dette er det de har ventet på. Så da Eddie plutselig forsvinner og slutter å svare på meldingene hennes, vet Sara at noe er galt. Hun overser vennenes påstander om at Eddie rett og slett har droppet henne, og hun blir desperat etter å finne sannheten. Da oppdager hun noe som forandrer alt.

 

Forfatter: Rosie Walsh
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2019
Orginaltittel: Ghosted
Oversatt av: Veronica Garten
Antall sider: 367
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Nydelig og lettlest kjærlighetshistorie som er veldig rørende. Historien er også veldig spennende, man må bare lese for å finne ut hva som har skjedd. På et tidspunkt tror man at man vet det, men det skal du ikke være for sikker på :)

Deilig med sånne bøker innimellom all krimmen jeg leser!


Om forfatteren:
Rosie Walsh er forfatter og TV-produsent og bor i Bristol i Storbritannia.

Uten et eneste ord er den første romanen Walsh utgir under eget navn. Rettighetene til denne romanen er solgt til over 30 land.

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.