• Anders Johannessen

Gudene fra Olympus 2 - Neptuns sønn


Percy Jackson husker ingenting fra sitt forrige liv, utenom ett navn, Annabeth. Nå må han ta ett valg. Enten være trygg, eller dra til Jupiterleiren i håp om å få tilbake hukommelsen sin.

Han velger Jupiterleiren hvor han får seg 2 nye venner. Sammen kan de redde verden fra og bli tatt over av ondskapen.

Førsteopplaget i USA på denne boken var på hele 3 millioner! Boken gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene da den utkom. Målgruppen for denne boken er fra 9 år og oppover.

Rick Riordan har solgt over 30 millioner bøker bare i USA. I tillegg til bøkene om Percy Jackson har han skrevet tre bøker i serien Kanekrøniken.

Jeg synes boka var veldig spennende fordi den inneholder mye romersk og gresk mytologi. Den er lett og lese og passe lang. Skal du lese bare en bok, burde det være denne!


Forlag: Schibsted
Utgitt: 2014


Hilsen Anders, 13 år.

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.