• Anders Johannessen

Gudene fra Olympus 2 - Neptuns sønn

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Percy Jackson husker ingenting fra sitt forrige liv, utenom ett navn, Annabeth. Nå må han ta ett valg. Enten være trygg, eller dra til Jupiterleiren i håp om å få tilbake hukommelsen sin.

Han velger Jupiterleiren hvor han får seg 2 nye venner. Sammen kan de redde verden fra og bli tatt over av ondskapen.

Førsteopplaget i USA på denne boken var på hele 3 millioner! Boken gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlistene da den utkom. Målgruppen for denne boken er fra 9 år og oppover.

Rick Riordan har solgt over 30 millioner bøker bare i USA. I tillegg til bøkene om Percy Jackson har han skrevet tre bøker i serien Kanekrøniken.

Jeg synes boka var veldig spennende fordi den inneholder mye romersk og gresk mytologi. Den er lett og lese og passe lang. Skal du lese bare en bok, burde det være denne!


Forlag: Schibsted
Utgitt: 2014


Hilsen Anders, 13 år.

Anbefalt hobbybok:

Strikking for nybegynnere

Jeg kan dessverre ikke strikke. Dvs jeg kan legge opp og strikke rett, men jeg kan ikke lenger strikke vrangt eller felle av. Når jeg så denne boka - som beskrives som "den ultimate boken for deg som vil lære å strikke, og et fantastisk bibliotek over teknikker, for deg som allerede strikker, men som vil utvide kunnskapene dine", - så tenkte jeg at jeg kanskje kunne lære noe.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.