• Anne Lise Johannessen

Eleanor Oliphant har det helt fint

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Eleanor Oliphant bor i Glasgow hvor hun lever et enkelt liv. Hun jobber med fakturering i et designbyrå. Der har hun jobbet i mange år. Hun har på seg de samme klærne på jobb hver dag, spiser den samme lunsjen hver dag, og drikker to flasker vodka hver helg.

Eleanor Oliphant er lykkelig. Hun savner ingenting i sin nøye tilpassede tilværelse. Bortsett fra, kanskje, alt.

En dag avstandsforelsker hun seg i en musiker. Hun blir også kjent med den nyansatte IT-medarbeideren på jobb, og da begynner det å skje forandringer.

 

Forfatter: Gail Honeyman
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: Eleanor Oliphant is Completely Fine
Oversatt av: Cecilie Winger
Antall sider: 417
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Les denne boka!

Den er helt nydelig. Boka er veldig morsom samtidig som den også har flere elementer med en alvorlig undertone. Her er det traumer fra barndom, alkohol, ensomhet m.m. som er gjennomgående problemer.

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.