• Anne Lise Johannessen

Pappa er et postkort (Ida Løkås)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 Hvert eneste år har 16 år gamle Una fått et postkort på bursdagen sin. Et postkort fra pappa. Men dette året er postkassen tom.

For første gang i sitt liv begynner Una virkelig å lure på hvem han er og hvorfor han sluttet å skrive. Selvfølgelig har hun tenkt på det før, men postkortene har alltid kommet, og livet har egentlig vært helt greit uten pappa.

Men når Leo – den mystiske, kjekke filmstudenten – dukker opp i livet hennes og begynner å stille spørsmål, endrer alt seg.

Jeg leste et lite utdrag fra boka, og bare måtte lese resten :) I det siste har jeg lest veldig mye krim, derfor var det spesielt hyggelig med denne søte og lettleste boka som en avveksling. Selv om det ikke er krim, så er det likevel masse spenning i boka.

Pappa er et postkort er en ungdomssbok, men kan fint leses av alle aldersgrupper. Kanskje en julegaveidé til tenåringen?

Slutten er en overraskelse og jeg sitter igjen og ønsker meg en oppfølger.

Forlag: Schibsted
Utgivelsesår: 2014
Format: Pdf-fil, Leseeksemplar

 

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.