• Anne Lise Johannessen

Pappa er et postkort (Ida Løkås)

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 Hvert eneste år har 16 år gamle Una fått et postkort på bursdagen sin. Et postkort fra pappa. Men dette året er postkassen tom.

For første gang i sitt liv begynner Una virkelig å lure på hvem han er og hvorfor han sluttet å skrive. Selvfølgelig har hun tenkt på det før, men postkortene har alltid kommet, og livet har egentlig vært helt greit uten pappa.

Men når Leo – den mystiske, kjekke filmstudenten – dukker opp i livet hennes og begynner å stille spørsmål, endrer alt seg.

Jeg leste et lite utdrag fra boka, og bare måtte lese resten :) I det siste har jeg lest veldig mye krim, derfor var det spesielt hyggelig med denne søte og lettleste boka som en avveksling. Selv om det ikke er krim, så er det likevel masse spenning i boka.

Pappa er et postkort er en ungdomssbok, men kan fint leses av alle aldersgrupper. Kanskje en julegaveidé til tenåringen?

Slutten er en overraskelse og jeg sitter igjen og ønsker meg en oppfølger.

Forlag: Schibsted
Utgivelsesår: 2014
Format: Pdf-fil, Leseeksemplar

 

Anbefalt hobbybok:

Norske mesterverk

Dette er en fargeleggingsbok med noen av Norges mest kjente kunstverk. Nå er det din tur til å være kreativ! Har du litt erfaring med farger og skyggelegging, så kan du regne med mange timer moro her. Boka passer for både barn og voksne, men kan være litt vanskelig for nybegynnere.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.