Turen går til Roma

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Selv med 2750 år bak seg er Den evige stad fortsatt ung. Her finnes alle tider i én og samme by. Overdådige barokke utfoldelser, klassisk skjønnhet, moderne brutalitet. Møt romeren i den travle kaffebaren, spis overdådige måltider eller en typisk italiensk pizza, slapp av til fontenenes musikk. Alle finner sitt eget Roma, sitt eget torg, sin egen plass, sin egen kirke. Ingen kan forbli uberørt.

"Turen går til" Roma dekker storbyen fra den klassiske Villa Borghese til det moderne EUR-strøket, fra Trevifontenens kaskader til Trasteveres romantiske stemning. Byens omegn med bl.a. Ostia er også beskrevet.

Boka er delt inn i ni geografiske områder. De har hver sin farge som du kan orientere deg etter. Det er også tips til overnatting, måltider, shopping og livet på byen. Det er også praktiske opplysninger og bakgrunnsinfo i de forskjellige områdene i boka.

Områdekart og metrooversikt er presentert i utbrettsark i omslaget på boka.


Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 168
Format: Heftet
Kilde: LeseeksemplarTilfeldig artikkel:

Say What?
Spillet er mottatt for vurdering av Ninja Print

I dette spillet skal spillerne gjette hva lagkameratene beskriver. Det er litt som Alias egentlig, med en litt annen vri. Man har fire kategorier, og et terningkast avgjør hvilken oppgave man skal beskrive; Personer, rollefigurer, verk eller ting.

Vi var tre som spilte, og vi synes at det var et morsomt spill. Det ble en fin spillerunde helt uten stress, men med mye latter.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.