• Anne Lise Johannessen

40 trivelige turer i Larvik og omegn

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Larvikdistriktet har en mangfoldig og vakker natur og byr på veldig mange turmuligheter. Med denne boken i hånden kan du bli med på turer langs svaberg og strender, i skog og hei, sykkelturer og byvandringer, samt padleturer i sjø og ferskvann.

I tillegg til turbeskrivelse med kartskisser gir boken et vell av opplysninger om planter og dyr, og vår fjerne og nære historie.


Per Nyhus er journalist og forfatter, blant annet av storverket Larvik A – Å. Han har lagt opp rutene og skrevet teksten. Med seg har han fått Kjell Ronald Hansen som har tegnet alle illustrasjonene. Begge ønsker deg GOD TUR!


Forfatter: Per Nyhus
Forlag: Vett & Viten
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 192
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en eldre bok, men den er like aktuell i dag. Her får du servert 40 turer rundt i Larvik. Mye fin historisk info om steder langs rutene.

Perfekt for oss som bor i området nær Sandefjord og Larvik. Her kan du få mange nye idéer til søndagstur, sykkeltur eller bare et nytt sted å lufte hunden.

Anbefalte krimbøker:

Dødelig taushet (A.S.A. Harrison)

Jodi Brett er vakker, rik og intelligent. Hennes mann gjennom 20 år, Todd Gilbert, er notorisk utro. Han har falt for en annen og er i ferd med å forlate henne.

Hun vet ikke nå at livet hennes i løpet av kort tid vil gå fra å føles strålende til å bli et helvete, og at hun kan komme til å gjøre ting hun aldri ville drømt om.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.