Bli med oss til Tenerife

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Maria og Emilio bor på Tenerife, og i denne boka forteller de deg om øya Tenerife.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Boka inneholder mange morsomme aktiviteter og oppgaver med utgangspunkt i Tenerife. Bakerst i boka er det et spill om Tenerife. Til spillet hører det spørsmålskort, men spillet kan også spilles uten disse kortene.


Forlag: Happy Learning, 2005

Forlaget ble etablert i 2002 og de utgir et nytt faktabok-konsept for barn. I første omgang vil utgivelsene gjelde barnereiseguider til spesifikke reisemål. (I serien finnes også en bok om Kreta)


Barnemix mener:
Fin bokserie for de som reiser med barn og gi barnet litt bakgrunnsinformasjon før turen. Bøkene er også fine for de som liker å lese om ulike reisemål.

Tilfeldig artikkel:

Fremmedlegeme
: BOKOMTALE: Fremmedlegeme av Unni Lindell. Leseeksemplar fra Bonnier

Lydia Winther, alias Snø, er tilbake på jobb på Sentrum politistasjon, hvor hun for tiden jobber med en sak hvor flere menn er savnet. På hjemmebane sliter hun med tidligere problemer, og går til psykolog. På Politihuset jobber Mariann Dahle, sjef for Voldsavsnittet. Hun tilkaller Snø for å hjelpe til med en drapssak. Snø oppdager en sammenheng, som kollegaene ikke vil vurdere.

Nok en bra bok fra Lindell. Lindell skriver godt, og historien har en spennende framdrift.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.