Skip to main content

Norges vakreste bilturer

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Per Roger Lauritzen
Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Forlaget skriver:

De 18 nasjonale turistvegene.

2160 kilometer med opplevelser på Norges 18 nasjonale turistveger. Dette er særpregede veistrekninger som ligger over mesteparten av landet. De byr på et nesten uendelig antall gode grunner til å stoppe opp underveis.

Turistveiene går igjennom så vakker og mangfoldig natur at det i seg selv innbyr til hyppige stopp. I tillegg ligger det utallige attraksjoner av ymse slag langs veiene. Begge deler er grundig beskrevet i denne boka.

Turistveiene er totalt 2160 kilometer lange og favner alle naturtyper fra de ytterste skjær til høyfjellet. Denne boka gjør det enda mer interessant å feriere i Norge, og vil være et nyttig hjelpemiddel for alle som vil ferdes langs turistveiene.

  • 18 slike strekninger fra nordøst til sørvest
  • Grundige beskrivelser av hver strekning med tips til serverdigheter i nærheten
  • Gode og detaljerte kart over alle strekninger
  • Opplevelser for hele familien


Forfatter: Per Roger Lauritzen
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 259
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Flott bok som bør være med både ved planlegging og på tur! Fine beskrivelser av veiene, samt fine faktaopplysninger. Turene er illustrert med fine bilder og kart. Forfatteren har også satt opp forslag til stopp du kan ta langs de ulike rutene.

Spesielt nå i disse koronatider hvor de aller fleste drar på Norgesferie, så kom denne boka som et veldig godt hjelpemiddel til ferien. Denne bør bilturistene unne seg!

Om forfatteren:
Per Roger Lauritzen har alene eller sammen med andre utgitt over 70 bøker om norsk natur, historie og turopplevelser. De fleste er illustrert med hans egne fotografier.

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 

Meld deg inn i disse gruppene på på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Vigmostad & Bjørke