Paris for barn

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Bli med til PARIS. Søskenparet Pauline og Martin tar deg med til Montmartre, Eiffeltårnet og Versailles. Lær deg å bruke det fantastiske metrosystemet, lag din egen croque-monsieur og finn ut hva som gjemmer seg UNDER byen! Alt gjennom lek, oppgaver og fakta. Bon voyage!

Boka er en av flere i en serie lekne og lærerike reisebøker som kan brukes før, på og etter en reise – eller for å lære mer om en by eller et land man ikke kjenner så godt til.

Barnemix synes dette var en søt bok som passer fint for det som skal reise til Paris med barn. Du blir bedre forberedt på en morsom måte - og den kan også brukes for å gi enkle faktaopplysninger til barna både før og mens dere er på reisen.

Forlag: QlturRebus

Boka kan bestilles via Mentor, diverse nettbokhandlere og direkte via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tilfeldig artikkel:

Gode naboer
: BOKOMTALE: Gode naboer av Mattias Edvardsson. Leseeksemplar fra Gyldendal

Mikael, Bianca, William og Bella flytter inn i et nytt nabolag i Skåne. Alt virker veldig idyllisk, og naboene er tilsynelatende hyggelige... det er iallefall førsteinntrykket. En dag blir Bianca påkjørt av en nabo, en tragisk ulykke blir konklusjonen eller tar politiet feil?

Den nye adressen til familien er Bråkmakergata, som gir noen koselige assosiasjoner til Astrid Lindgrens rike. Her er det ikke like hyggelig.... Les boka, du blir sikkert lurt underveis :)

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.