Skip to main content

November 2019: Leste bøker

  • Anne Lise Johannessen

Det har kommet veldig mange bra bøker i det siste. Jeg har lagt meg på et mål på 8 bøker pr måned for å prøve å være realistisk - så det er vanskelig å velge. Det er ikke noe hemmelighet at favorittsjangeren min er krim, men jeg prøvd å variere litt på sjanger.

Også denne måneden ble det noen forandringer i følge det jeg hadde planlagt. Så det går deg godt er påbegynt, men ligger på vent. Skyenes hemmelighet måtte vike til fordel for andre denne gangen. De som kom med ekstra var Øyevitnet og Skyggespillet. Sistnevnte blir ikke utgitt før i januar neste år, jeg kan derfor ikke legge ut denne omtalen enda. Alle blomstene i Paris, kom også inn ekstra denne måneden. Helt på tampen, fikk jeg også med Ha deg vekk, Mr. Parkinson! Jeg føler at det ble en fin og variert samling med gode bøker, og det ble 11 totalt.


Leserekkefølgen ble slik:

 

Alle bøkene er mottatt som leseeksemplarer. De anbefales derfor i Markedsføringsloven at de merkes med reklame. Jeg har ingen inntekter av dette og står helt fritt til å selv velge hva jeg vil skrive om bøkene.