• Anne Lise Johannessen

Plukk ville matvekster

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Naturens spiskammer byr på spennende smaker. I denne boken tar Beate Slipher deg med gjennom årstidenes gang, forteller hva som finnes hvor og når, og gir praktiske råd til turen.

I tillegg får du mange oppskrifter. Bli inspirert til å prøve deg som «grønn gourmet» og lær å bruke ville vekster på nye og spennende måter.

Boken gir også innblikk i plantenes forunderlige historie. Det er knyttet mye overtro og gamle tradisjoner til vår hjemlige flora. Hvert planteslag blir fyldig behandlet med bilder og beskrivelse som fremhever sikre kjennetegn og gjør det enkelt å plukke og trygt å spise .


Forfatter: Beate Slipher
Forlag: Aschehough
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 144
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en kul bok hvor du blir bedre kjent med spiselige planter som du finner i naturen. Boka er inndelt etter når på året du finner de ulike plantene.

Her kan du lære mer om f.eks. sopp og løvetann og få tips og oppskrift til hvordan de kan brukes.


Om forfatteren:
Beate Slipher er hage- og interiørjournalist og har skrevet en rekke bøker om hus og hjem, hage, uterom og natur.

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.