• Anne Lise Johannessen

Plukk ville matvekster

Naturens spiskammer byr på spennende smaker. I denne boken tar Beate Slipher deg med gjennom årstidenes gang, forteller hva som finnes hvor og når, og gir praktiske råd til turen.

I tillegg får du mange oppskrifter. Bli inspirert til å prøve deg som «grønn gourmet» og lær å bruke ville vekster på nye og spennende måter.

Boken gir også innblikk i plantenes forunderlige historie. Det er knyttet mye overtro og gamle tradisjoner til vår hjemlige flora. Hvert planteslag blir fyldig behandlet med bilder og beskrivelse som fremhever sikre kjennetegn og gjør det enkelt å plukke og trygt å spise .


Forfatter: Beate Slipher
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 144
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en kul bok hvor du blir bedre kjent med spiselige planter som du finner i naturen. Boka er inndelt etter når på året du finner de ulike plantene.

Her kan du lære mer om f.eks. sopp og løvetann og få tips og oppskrift til hvordan de kan brukes.


Om forfatteren:
Beate Slipher er hage- og interiørjournalist og har skrevet en rekke bøker om hus og hjem, hage, uterom og natur.

Anbefalt hobbybok:

Hekling til barnerommet

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.