• Anne Lise Johannessen

Plukk ville matvekster

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Naturens spiskammer byr på spennende smaker. I denne boken tar Beate Slipher deg med gjennom årstidenes gang, forteller hva som finnes hvor og når, og gir praktiske råd til turen.

I tillegg får du mange oppskrifter. Bli inspirert til å prøve deg som «grønn gourmet» og lær å bruke ville vekster på nye og spennende måter.

Boken gir også innblikk i plantenes forunderlige historie. Det er knyttet mye overtro og gamle tradisjoner til vår hjemlige flora. Hvert planteslag blir fyldig behandlet med bilder og beskrivelse som fremhever sikre kjennetegn og gjør det enkelt å plukke og trygt å spise .


Forfatter: Beate Slipher
Forlag: Aschehough
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 144
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en kul bok hvor du blir bedre kjent med spiselige planter som du finner i naturen. Boka er inndelt etter når på året du finner de ulike plantene.

Her kan du lære mer om f.eks. sopp og løvetann og få tips og oppskrift til hvordan de kan brukes.


Om forfatteren:
Beate Slipher er hage- og interiørjournalist og har skrevet en rekke bøker om hus og hjem, hage, uterom og natur.

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.