• Anne Lise Johannessen

Grønne måltider

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her får du 50 oppskrifter på sunne, smakfulle og ikke minst mettende vegetarretter.

Therese Elgquist forteller deg hvordan du planlegger og komponerer alt-i-ett-salater - friske og spennende blandinger av bladgrønt, grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster - som inneholder det du trenger av næringsstoffer.

Her finner du oppskrifter på kalde retter, lune salater, grønt tilbehør og et helt kapittel med dressinger laget med fersk frukt og bær, urteolje og pesto, som gir retten det lille ekstra. Boken har også et råvareleksikon og tips om basisvarer som det lønner seg å ha i skapet for å kunne lage noe spontant.

Hver rett er merket med om retten er vegansk, glutenfri eller uten nøtter.


Forfatter: Therese Elgquist
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 135
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Fin bok om du vil lage noen sunne salater.

Jeg synes det er spesielt bra med kapittelet som tar for seg hvordan du setter sammen en salat med de viktigste bitene, tilbehør og hvordan man legger opp salaten.

I råvareleksikonet kan du lese mer om de ulike ingrediensene. Der står det litt om mange spennende ingredienser som jeg ikke hadde hørt om før.


Om forfatteren:
Therese Elgquist er matskribent, stylist, og kokebokforfatter. Hun driver også catering og holder kurs om sin matfilosofi: sunn, grønn, vakker, balansert og smakfull mat. Hun har utdannelse innen strategisk kommunikasjon.

 

Anbefalte krimbøker:

En fremmed i huset

God psykologisk krim som du som liker slike sjangre bør lese!

Karen og Tom er lykkelig nygift. En dag er ikke Karen der da Tom kommer hjem fra jobb. Bilen hennes er borte, men døren er ulåst og både lommebok og mobil ligger igjen. Etter en stund kommer politiet på døren og forteller at hans kone er på sykehus. Hun har vært med i en trafikkulykke i en veldig frynsete del av byen. Karen har sluppet unna ulykken med noen få skrammer, men hun husker ingenting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.