• Anne Lise Johannessen

Grønne måltider

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her får du 50 oppskrifter på sunne, smakfulle og ikke minst mettende vegetarretter.

Therese Elgquist forteller deg hvordan du planlegger og komponerer alt-i-ett-salater - friske og spennende blandinger av bladgrønt, grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster - som inneholder det du trenger av næringsstoffer.

Her finner du oppskrifter på kalde retter, lune salater, grønt tilbehør og et helt kapittel med dressinger laget med fersk frukt og bær, urteolje og pesto, som gir retten det lille ekstra. Boken har også et råvareleksikon og tips om basisvarer som det lønner seg å ha i skapet for å kunne lage noe spontant.

Hver rett er merket med om retten er vegansk, glutenfri eller uten nøtter.


Forfatter: Therese Elgquist
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 135
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Fin bok om du vil lage noen sunne salater.

Jeg synes det er spesielt bra med kapittelet som tar for seg hvordan du setter sammen en salat med de viktigste bitene, tilbehør og hvordan man legger opp salaten.

I råvareleksikonet kan du lese mer om de ulike ingrediensene. Der står det litt om mange spennende ingredienser som jeg ikke hadde hørt om før.


Om forfatteren:
Therese Elgquist er matskribent, stylist, og kokebokforfatter. Hun driver også catering og holder kurs om sin matfilosofi: sunn, grønn, vakker, balansert og smakfull mat. Hun har utdannelse innen strategisk kommunikasjon.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.