• Anne Lise Johannessen

Lavkarbo for alle

Etter mange forespørsler er Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen endelig tilbake med ny bok! Her får du 100 lekre lavkarboretter som inkluderer energidrikker, frokost, lunsj, pålegg, småretter, middag, desserter, kaker, snacks, dressinger, sauser og krydder. Smaks- og ernæringsbomber som fermentert mat og kraft finner du også oppskrifter på.

Mat skal smake godt, gi energi og være ren og naturlig og enkel å tilberede. Mat er også medisin, den forebygger eller lindrer og helbreder plager og sykdommer. Alt dette kan du nyte godt av ved å bruke Lavkarbo for allekokeboken for deg som vil ta vare på helsen og nyte god mat hver eneste dag.

- Oppdatert informasjon om lavkarbo
- Naturlig, sunn og tarmvennlig mat
- Individuelt tilpassede oppskrifter
- Fri for gluten og sukker
- Alle oppskrifter har melkefrie alternativer

Forfatter: Dr. Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassen
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 180
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Et kosthold med lavkarbo er populært, og jeg hører at det er mange som velger dette - enten til hverdags eller om de vil prøve å gå ned noen kilo. Selv har jeg ikke prøvd, men tenker at det høres spennende ut.

Med denne boka har du iallefall muligheten. Her er det 100 oppskrifter å velge mellom for deg som vil spise glutenfritt, melkefritt, sukkerfritt eller grønnere. I starten av boka forklares prinsippene ved et lavkarbokosthold. Deretter kommer oppskriftene inndelt i kapitler for frokost og lunsj, middag, krydder, smør og ost og desserter og snacks.

Fin bok for deg som vil se nærmere på denne type kosthold.


Om forfatteren:
Sofie Hexeberg (f. 1960) er lege og kostholdsekspert. Hun er kurs- og foredragsholder, driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann (drhexeberg.no) og er en av grunnleggerne av foreningen Kostreform for bedre helse. Hennes syv lavkarbobøker er trykket i et samlet opplag på nærmere 150 000 eksemplarer.

Gunn-Karin Sakariassen er utdannet naturopat og ernæringsterapeut fra Norsk Akademi for Naturmedisin og har videreutdannelse i funksjonell medisin fra Institute for Functional Medicin i Boston. Hun er forfatter og selvstendig ernæringsterapeut.

 

Anbefalt hobbybok:

Hekling til barnerommet

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.