• Anne Lise Johannessen

Vaffeljernets hemmeligheter

Egg og bacon til frokost? CLT til lunsj? Grillspyd til middag? Lunt leverposteismørbrød til kvelds? Alt kan lages i vaffeljernet. Ha vaffeljernet stående på kjøkkenbenken og la deg inspirere av disse herlige, enkle og kjappe oppskriftene.  

Forfatter: Per Øystein Herberg
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 140
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Alle har vel et vaffeljern. Visste du at det kunne brukes til mye mer enn å steke vafler? Det har ikke jeg tenkt på før jeg fikk denne boka.

I følge forfatteren går matlagingen dobbelt så fort i et vaffeljern, og resultatet blir ofte bedre.

I boka finner du en mengde oppskrifter med denne utradisjonelle metoden. Alt fra sandwich til mer avanserte retter som koteletter og biff.

Hva med å teste dette når du lager din neste middag? Del gjerne bilder i Facebookgruppa vår om gjør et forsøk.


Om forfatteren:
I følge Dagbladet er forfatteren av denne boka kokk og ungkar. Han lager alltid maten hjemme helt fra bunn av. Mat trenger ikke være vanskelig eller ta lang tid, mener han.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.