• Anne Lise Johannessen

Burgerboka

Få matretter har en mer ikonisk status enn hamburgeren. I Burgerboka presenter teamet på Døgnvill Bar & Burger sine beste oppskrifter, smakskombinasjoner og tilberedningstips.

Her finner du klassiske og nyere burgeroppskrifter, i tillegg til oppskrifter på kylling-, lam- og vegetarburgere. Du finner selvsagt også oppskrifter på det beste tilbehøret, sausene, brødet, dessertene, samt kanskje verdens beste milkshaker.

Burgerboka har flott design og vakre fotografier, med profesjonelle tips fra Døgnvills kjøkkensjef Panos Konstantinidis og daglig leder Tarje Haakstad, om gode råvarer og tradisjonelt håndverk.

Burgerboka er laget for alle som vil lære å lage knallgode burgere.


Forfatter: Tarje Haakestad & Panos Konstantindis
Forlag: Kontur Forlag
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 159
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Synes du hamburgere med brød fra frossendisken i butikken er rimelig kjedelig?

Med denne boka, vil du endre mening om middagsburgeren. Her kan du variere i en mengde typer hamburgere. Du får alt fra klassisk burger til mer spesielle burgere med sopp eller blåmuggost.

Masse info om type oster, sauser, drikke, dessert og diverse tilbehør.

Et eget kapittel er også viet til steking av hamburgere - også på grillen.

Fin bok som jeg er glad for å ha i bokhylla.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.