• Anne Lise Johannessen

Kreative Kaker

Er du litt lei av å stille med den samme sjokoladekaka hver gang?

Da kan sukkerfondant åpne helt nye muligheter. Sukkerfondant er en sukkermasse som nå kan kjøpes i dagligvarebutikker og gjør det lettere å lage fantastifulle kakedekorasjoner.

Mia Celine viser deg hvor enkelt det er å imponere med stilig pyntede kaker til alle anledninger.

Her får du inspirasjon og oppskrifter på kaker som vil løfte ethvert selskap, enten de er til barnebursdag, dåp, konfirmasjon, babyshower eller andre høytider.

Med enkle triks kan du også lære å tilpasse pynten selv og lage en helt personlig kake til en god venn. En søtere overraskelse skal du lete lenge etter!

Bakerst i boka finner du maler til flere av kakene, og selvfølgelig grunnleggende oppskrifter.


Forfatter: Mia Celine Fjeldskår Johnsen
Forlag: Spartacus forlag
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 118
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Imponerende av en ungdom å lage så flotte kaker som det er i denne boka! Her er det iallefall ikke idéene som mangler - Kjøp boka, bak en kake og del gjerne bildet i facebookgruppa vår når den er ferdig :)


Om forfatteren:
Mia Celine Fjeldskår Johnsen er 15 år og går på ungdomsskolen. Allerede som 12-åring ble hun en etterspurt kakebaker til bursdager, bryllup og andre feiringer i nabolaget.

Nå lager hun kreative kaker pyntet til alle anledninger og deler tips og bilder til inspirasjon på instagramkontoen @kreativkakedesign.

 

Anbefalte krimbøker:

Ikke død ennå (Peter James)

Dødelig besettelse er bare begynnelsen ... For Los Angeles-produsenten Larry Brooker er dette filmen som kan gi ham den kassasuksessen han så lenge har ventet på. For superstjernen Gaia er dette filmrollen som kan lede til en Oscar-nominasjon. For Brighton og Hove ligger det stor markedsverdi i å være sentrum for en stor Hollywood-filmatisering. For politietterforsker Roy Grace utspiller det hele seg som et mareritt. En besatt stalker forfølger Gaia.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.