• Anne Lise Johannessen

Kreative Kaker

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Er du litt lei av å stille med den samme sjokoladekaka hver gang?

Da kan sukkerfondant åpne helt nye muligheter. Sukkerfondant er en sukkermasse som nå kan kjøpes i dagligvarebutikker og gjør det lettere å lage fantastifulle kakedekorasjoner.

Mia Celine viser deg hvor enkelt det er å imponere med stilig pyntede kaker til alle anledninger.

Her får du inspirasjon og oppskrifter på kaker som vil løfte ethvert selskap, enten de er til barnebursdag, dåp, konfirmasjon, babyshower eller andre høytider.

Med enkle triks kan du også lære å tilpasse pynten selv og lage en helt personlig kake til en god venn. En søtere overraskelse skal du lete lenge etter!

Bakerst i boka finner du maler til flere av kakene, og selvfølgelig grunnleggende oppskrifter.


Forfatter: Mia Celine Fjeldskår Johnsen
Forlag: Spartacus forlag
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 118
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Imponerende av en ungdom å lage så flotte kaker som det er i denne boka! Her er det iallefall ikke idéene som mangler - Kjøp boka, bak en kake og del gjerne bildet i facebookgruppa vår når den er ferdig :)


Om forfatteren:
Mia Celine Fjeldskår Johnsen er 15 år og går på ungdomsskolen. Allerede som 12-åring ble hun en etterspurt kakebaker til bursdager, bryllup og andre feiringer i nabolaget.

Nå lager hun kreative kaker pyntet til alle anledninger og deler tips og bilder til inspirasjon på instagramkontoen @kreativkakedesign.

 

Anbefalt hobbybok:

#We Knit

I denne boka får du 20 oppskrifter på tøffe og trendy gensere som vil få komplimentene til å hagle. Du strikker med tykke pinner slik at det også går unna i en fart.

I boka finner du du både komfortable og tøffe gensere til jeans og hverdags og mer feminine til fest. Anett Opheim kan friste med flotte design og enkle oppskrifter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.