• Anne Lise Johannessen

Barnemat

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


I denne boka finner du 150 oppskrifter på barnemat. Her er det alt fra grøtmåltider til større middagsretter.

Boka har også en del om ernæring, allergi, kjøkkenutstyr, råvarer m.m. I tillegg får man tips til bursdagsmat og internasjonale retter.

Boka gir sunne menyforslag for barn opptil 5 år. Boka er forøvrig oppdelt i kapitler etter barnets alder; 4-6 måneder, 6-9 måneder, 9-12 måneder, 12-18 måneder, 1 1/2-2 år, 2-3 år og 4-5 år.

Boka er skrevet av Annabel Karmel som har lang karriere som kokk og ernæringsekspert. Hun har foretatt en rekke undersøkelser om barns kosthold, ernæringsbehov og smakssanser. Karmel har også rik kunnskap om internasjonal matlaging.

Fagkonsulent for boka er helsesøster Gulldis Teigene Heyn som er informasjonsleder for barnemat i Nestle Norge.


Forlag: Damm, 1999
Annabel Karmel


Barnemix mener:
Denne boka var kjempeflott! Jeg skulle gjerne hatt denne når barna begynte med fast føde. Boka har også mye nyttig for de større barna (2-5 år), så dette er en bok som vil få plass i vår bokhylle.

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.