• Anne Lise Johannessen

Barnemat

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


I denne boka finner du 150 oppskrifter på barnemat. Her er det alt fra grøtmåltider til større middagsretter.

Boka har også en del om ernæring, allergi, kjøkkenutstyr, råvarer m.m. I tillegg får man tips til bursdagsmat og internasjonale retter.

Boka gir sunne menyforslag for barn opptil 5 år. Boka er forøvrig oppdelt i kapitler etter barnets alder; 4-6 måneder, 6-9 måneder, 9-12 måneder, 12-18 måneder, 1 1/2-2 år, 2-3 år og 4-5 år.

Boka er skrevet av Annabel Karmel som har lang karriere som kokk og ernæringsekspert. Hun har foretatt en rekke undersøkelser om barns kosthold, ernæringsbehov og smakssanser. Karmel har også rik kunnskap om internasjonal matlaging.

Fagkonsulent for boka er helsesøster Gulldis Teigene Heyn som er informasjonsleder for barnemat i Nestle Norge.


Forlag: Damm, 1999
Annabel Karmel


Barnemix mener:
Denne boka var kjempeflott! Jeg skulle gjerne hatt denne når barna begynte med fast føde. Boka har også mye nyttig for de større barna (2-5 år), så dette er en bok som vil få plass i vår bokhylle.

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.