• Anne Lise Johannessen

Kokke-Lise

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Lise Finckenhagen - Frokost-TVs faste kokk - har samlet 101 av sine beste oppskrifter på småretter, middagsretter, desserter og kaker i en svært brukervennlig kokebok.

Med den spesielle spiralinnbindingen med stativ kan boken stå på kjøkkenbenken, noe som gjør det lett å følge oppskriften mens man tilbereder maten.

Oppskriftene følges av tips om hvordan rettene kan varieres, og de passer derfor både for travle småbarnsforeldre og for dem som liker å ta seg god tid og eksperimentere på kjøkkenet.


Forlag: Aschehoug, 2006
Lise Finchenhagen

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.