• Anne Lise Johannessen

Lettere

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


I denne boka forteller Grete Roede om sitt liv som en av Norges mest vellykkede gründere.

Boka har i tillegg en mengde spennende oppskrifter på spennende og variert mat tilpasset alle som ønsker å gå ned i vekt, samt en masse gode tips fra Grete Roede selv.

Grete Roede holdt sitt første «Slim-Club»-kurs i februar 1974. Hun hadde da utviklet en spesiell diett, den eneste hun selv hadde prøvd som ga varige resultater. Nå ønsket hun å dele de gode erfaringene med andre i form av kurs som fokuserte på sunn og næringsrik hverdagsmat, og støtte og motivasjon deltakerne i mellom. Det var åtte deltakere på kurset, og det foregikk i Gretes egen stue.

I løpet av to år var virksomheten utvidet til Grete Roede-kurs over hele landet. Raskt ble Grete Roede betegnet som «Norges slankedronning». I dag bor hun i sør-Frankrike og har solgt seg ut av bedriften som er ledende i Norge innen vektreduksjon og kosthold.

Tusenvis av mennesker går hvert år ned i vekt på en sunn og varig måte med Grete Roede-kurs. I 2005 hadde Vektklubben over 40 000 påmeldte fra hele landet.

Forlag: Kagge, 2006
Grete Roede

Anbefalt hobbybok:

Sjal og skjerf

En ny bok av den populære strikkedesigneren Bitta Mikkelborg, nå med oppskrifter på sjal og skjerf. De vakre plaggene kan både strikkes og brukes hele året. Du vil finne 20 oppskrifter på sjal og skjerf med varierte mønstre og i forskjellig vanskelighetsgrad.

Mange flotte skjerf og sjal i denne boka altså - jeg skulle tro at her er det noe for enhver smak. 

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.