• Anne Lise Johannessen

Lettere


I denne boka forteller Grete Roede om sitt liv som en av Norges mest vellykkede gründere.

Boka har i tillegg en mengde spennende oppskrifter på spennende og variert mat tilpasset alle som ønsker å gå ned i vekt, samt en masse gode tips fra Grete Roede selv.

Grete Roede holdt sitt første «Slim-Club»-kurs i februar 1974. Hun hadde da utviklet en spesiell diett, den eneste hun selv hadde prøvd som ga varige resultater. Nå ønsket hun å dele de gode erfaringene med andre i form av kurs som fokuserte på sunn og næringsrik hverdagsmat, og støtte og motivasjon deltakerne i mellom. Det var åtte deltakere på kurset, og det foregikk i Gretes egen stue.

I løpet av to år var virksomheten utvidet til Grete Roede-kurs over hele landet. Raskt ble Grete Roede betegnet som «Norges slankedronning». I dag bor hun i sør-Frankrike og har solgt seg ut av bedriften som er ledende i Norge innen vektreduksjon og kosthold.

Tusenvis av mennesker går hvert år ned i vekt på en sunn og varig måte med Grete Roede-kurs. I 2005 hadde Vektklubben over 40 000 påmeldte fra hele landet.

Forlag: Kagge, 2006
Grete Roede

Anbefalt hobbybok:

Hekling til barnerommet

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.