• Anne Lise Johannessen

Lett og lekkert: Gresk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Har du vært i Hellas?

Da vet du at solen, strendene og den greske maten frister. Men nå kan du og få en smak av Hellas hjemme på ditt eget kjøkken.

I denne boken finner du oppskrifter på de mest typiske greske rettene som serveres i hjemmene og på tavernaer og restauranter. I tillegg kan du lese om gresk vin og om den greske nasjonaldrikken ouzo.

Det moderne greske kjøkkenet er både veldig variert og veldig enkelt. Det er variert takket være de mange ulike grønnsakene som anvendes i supper, i de sammenkokte og fylte rettene og i salatene, som igjen varieres etter årstidene. Det er enkelt fordi de samme tilberedningsmåtene gjerne går igjen, men med forskjellige råvarer, noe man også vil kunne se av oppskriftene i denne kokeboken.


I samme serie:
Brød - Grill - Grønn mat - Italiensk - Lett mat - Pasta - Rask hverdagsmat - Salater - Sommermat - Suppe - Wok


Forlag: Aschehoug, 2006

Anbefalt hobbybok:

Jorids småstrikk

Når barn legger sin elsk på noe spesielt vil de gjerne ha samme motiv på alt de har – og kan rett og slett ikke få nok! Jorids småstrikk inneholder oppskrifter på 45 votter og vanter, luer, sokker og leggvarmere, til både gutter og jenter.

Hvis du ikke finner det motivet ditt barn liker best, har du nå sjansen til å designe ditt eget. Bak i boka er det nemlig flere tomme diagrammer der du kan tegne inn ditt spesielle design, og strikke helt unike ting andre garantert ikke har. Bare fantasien setter grenser!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.