Lett og lekkert: Gresk

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

 Har du vært i Hellas?

Da vet du at solen, strendene og den greske maten frister. Men nå kan du og få en smak av Hellas hjemme på ditt eget kjøkken.

I denne boken finner du oppskrifter på de mest typiske greske rettene som serveres i hjemmene og på tavernaer og restauranter. I tillegg kan du lese om gresk vin og om den greske nasjonaldrikken ouzo.

Det moderne greske kjøkkenet er både veldig variert og veldig enkelt. Det er variert takket være de mange ulike grønnsakene som anvendes i supper, i de sammenkokte og fylte rettene og i salatene, som igjen varieres etter årstidene. Det er enkelt fordi de samme tilberedningsmåtene gjerne går igjen, men med forskjellige råvarer, noe man også vil kunne se av oppskriftene i denne kokeboken.


I samme serie:
Brød - Grill - Grønn mat - Italiensk - Lett mat - Pasta - Rask hverdagsmat - Salater - Sommermat - Suppe - Wok


Forlag: Aschehoug, 2006

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.