• Anne Lise Johannessen

Superjuicy!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Det har blitt veldig populært å lage sine egne juicer og i denne boka finner du mange oppskrifter - både til deg som trener og juicy supershots og juicepops (is) fulle av vitaminer og enzymer - til hele familien.

Du lærer om hvor bra grønnsaker er for kroppen din, og hvordan du kan få de i deg på en enkel og rask måte.

Oppskriftene er basert på mye grønnsaker, men noen ganger blandes det i litt frukt eller bær. Dette er på en måte en litt "viderekommende" bok, og det anbefales at man også tar en titt på den første boka, Juicy! Der er oppskriftene mer fruktbaserte, noe som er mer barnevennlig og litt "snillere" for deg som ikke er vant til å lage din egen juice.


Hvordan lager man egentlig juice?
Man presser ut saften fra frukt og grønnsaker. Du må da ha en juicemaskin eller en saftsentrifuge. Du kan ikke bruke blender.

Barnemix mener:
Boken var motiverende og jeg har kjempelyst til å lage min egen juice, men jeg gikk dessverre rett i "blenderfella". Skal få kjøpt meg en juicepresse snart. Jeg liker godt de praktiske oppbevaringstipsene bak i boka.


Hvis du vil vite enda mer om å lage juice, kan du besøke forfatterens nettside: www.juicydrops.no.

Forfatteren, Carina Hultin Dahlmann er utdannet personlig trener og ernæringsrådgiver fra Universitetet i Agder og er også Norges første naturlig juice-terapeut med utdannelse fra England. Hun driver eget firma, Juicydrops, hvor hun arbeider med å spre det sunne, juicy budskapet til det norske folk.

Forfatter: Carina Hultin Dahlmann
Forlag: Schibsted

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.