• Anne Lise Johannessen

Juice detox

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Etter salgssuksessene Juicy!, Superjuicy! og Juicy familie!, er hele Norges juicedronning klar for å gå ett skritt videre.

Denne nye boka Juice detox er helt ny nå i 2015. Den gir deg enda flere oppskrifter på sunn juice og smakfulle supper. Den kan også hjelpe deg på veien til å få i gang daglig juicing på en enkel og smaksfull måte. I boken viser også forfatteren hvordan du ved å gjennomføre en juicebasert detox kan rense kroppen, få en kickstart på en sunnere hverdag og rett og slett gå ned i vekt.

Boken inneholder en detaljert plan som tar deg til målet.


Barnemix mener:
Juicing er poplært nå, og det høres veldig spennende ut å lage akkurat den juicen du har lyst på - helt fersk! Så da vi fikk litt penger til jul, bestemte vi oss for å kaste oss på trenden å kjøpe en juicemaskin. Og det skal sies at det var et lurt valg. Maskinen er i bruk hver dag og alle får daglig i seg en dose grønnsaker (i varierende mengde). Anders (14) som aldri har villet spise en grønnsak, spør nå om jeg snart skal lage mer juice. Blir det noe til overs, fryser vi det ned i isbitposer.

Vi liker veldig godt at det også står hvilke stoffer (vitaminer og mineraler) juicen inneholder og hva den gjør for kroppen.


Forfatter: Carina Hultin Dahlmann
Forlag: Schibsted
Utgivelsesår: 2015

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.