• Fred Are Johannessen

En lettfattelig og informativ bok om øl og ølsmaking

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 


Vil du bli en ølkjenner? Eller lære deg forskjellen på godt og dårlig øl? I denne boka blir du kjent med de viktigste øltypene. Du får en innføring i ulike smaker i øl, regionale bryggetradisjoner og hvordan du kan bedømme øl.

Ølsmaking er en innholdsrik guide til de gode ølopplevelsene og gir deg både kjøpsveiledning og tips om hvor du får tak i spesielle øl. Boka inneholder smaksøvelser underveis og har forslag til flere øltester du selv kan gjennomføre – alene eller sammen venner.


Barnemix mener:
Dette er en meget velskrevet bok som inneholder mange gode tips om både hvordan bedømme øl, smaker i ulikt øl og om hvilke typer øl som finnes. Boka er godt illustrert og er delt inn i naturlige kapitler med tilhørende overskrifter.

Dette er en bok det er vanskelig å legge fra seg når en først har startet på den. At forfatterens smak mht preferanser innen ølmerker og typer i stor grad sammenfaller med meg som leser, er nok heller ingen ulempe.

Jeg likte meget godt historiene rundt typer øl som f.eks. IPA.

I denne boka kan man plukke opp flere tips om øl og bryggerier som ihvertfall jeg som leser vil være på utkikk etter i ettertid.

Dette er en meget god bok som anbefales og som helt sikkert vil passe godt under juletreet for den som liker og er interessert i øl.


Forfatter: Gustav Foseid
Forlag: Kagge Forlag
Utgivelsesår: 2015

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.