• Anne Lise Johannessen

101 hundetriks

Brukervurdering: 3 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Lær triksene fra en prisvinnende trener og verdens smarteste hund.

Den største hundetriksboken med trinn for trinn-foto av alle triksene!

Å trene på nye triks er en fin måte å knyte bånd med hunden din, inkludere den i familien og holde den mentalt og fysisk utfordret. Et bredt spekter av triks for enhver hund og ethvert ferdighetsnivå! Trinn-for-trinn-instruksjoner til alle triksene; feilsøkingstips for å løse problemer; ideer som oppmuntrer til å bygge videre på triksene og prøve seg på neste nivå. Vanskelige triks er brutt ned i mindre deltriks som er enklere å lære, med en kort oversikt over hvordan trikset fungerer og hva du kan forvente.

Forlag: Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår: 2017

 

Vi mener:
Denne boka skulle jeg ønske at jeg hadde hatt for 10 år siden når vår hund var valp :) Men det er mulig at det fortsatt er mulig å lære noe nytt, tiltross for primadonnanykker og selektiv hørsel ;)

Boka er veldig fin, og du finner garantert mange triks som du vil at hunden din skal lære - i tillegg til de helt grunnleggende sitt, dekk, bli, på å på plass osv.

Som det står over er det trinn-for-trinn-instruksjoner og illustrerende bilder.

Anbefalt hobbybok:

Strikking for nybegynnere

Jeg kan dessverre ikke strikke. Dvs jeg kan legge opp og strikke rett, men jeg kan ikke lenger strikke vrangt eller felle av. Når jeg så denne boka - som beskrives som "den ultimate boken for deg som vil lære å strikke, og et fantastisk bibliotek over teknikker, for deg som allerede strikker, men som vil utvide kunnskapene dine", - så tenkte jeg at jeg kanskje kunne lære noe.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.