• Anne Lise Johannessen

Sett av den døde

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

I boka møter vi politietterforsker Mikael Wulf.

En kvinne sitter på kne i skinnegangen ved Oslo S. Når toget treffer, blir hodet kuttet av. Mikael Wulf finner til slutt hodet under vognene. Øynene hennes røper at det ikke var selvmord.

Kvinnen bærer de prostituertes merke, en kul på foten etter å ha gått for langt i trange stiletter. Mikael er sikker på at morderen må ha vært en kunde. For å komme til gjerningspersonen, må han finne ut hvem hun var. Men han vet ikke en gang navnet hennes.

Hun blir det ene liket som han ikke kan glemme.

 

Forfatter: Eirik Husby Sæther
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 367
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Det har kommet en del norske krimbøker denne høsten, og her er enda en. Jeg tror ikke at jeg har lest noe av denne forfatteren fra før.

Mitt inntrykk er at  det var litt vanskelig å komme inn i alle persondetaljene. Det står at dette er tredje bok om etterforskeren. Det kunne nok vært lurt å lest disse i rekkefølge, for å bli kjent med personene fra start, og dermed tettet noen "hull".

Uansett er denne boka spennende og en bok jeg likte godt å lese. Det er også en historie som man ikke glemmer med det første. Dessverre ser jeg ikke helt bort fra at en lignende historie kunne ha skjedd i virkeligheten.


Om forfatteren:
Eirik Husby Sæther (f. 1984) er født og oppvokst på Bjørndal i Oslo. Han har studert kriminologi, og i 2009 ble han uteksaminert fra Politihøyskolen. Husby Sæther jobber ved Krimvakta i Oslo.

 

Anbefalt hobbybok:

Dukkestrikk

Tenk så moro for en liten dukkemamma og ha noen som vil strikke disse plaggene for henne. Ny garderobe til dukken, må jo være en perfekt julegave.

Her finner du oppskrifter på alle mulige plagg og diverse tilbehør som f.eks. teppe og ryggsekk. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.