• Anne Lise Johannessen

Utenom sesongen

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Utenom sesongen er en psykologisk thriller om tre menneskers uunngåelige vei mot katastrofen.

Modellbygger Frank Wickstrøm og hans kone, Ariadne, lever hver sine liv. Han jobber og bor på ei hytte på fjellet. En dag dukker lensmannen opp. Frank blir beskyldt for å ha stukket av fra en ulykke og det tas beslag i bilen. Men da Frank noen dager senere ringer lensmannskontoret, får han vite at de ikke kjenner til saken.

Den konfliktsky Frank opplever det utrolige – han begynner å hate en mann han knapt har truffet.

Forfatter: Tor Edvin Dahl
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 312
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Psykologisk thriller som er helt annerledes enn man først tror. Dette er første bok jeg har lest av forfatteren, men jeg kjente igjen navnet hans fra en barnelydbok ungene hadde da de var små.

Sjangeren på denne boka er krim. Om du ikke liker krim, så er den likevel en lettlest og ok bok å lese og ikke så veldig skummel.


Om forfatteren:
Tor Edvin Dahl (f.1943) kommer fra Kjelsås i Oslo, og debuterte i 1968 med novellesamlingen En sommer tung av regn. Dahls mangslungne forfatterskap inneholder om en lang rekke utgivelser innenfor forskjellige sjangre, og han har også skrevet flere verk for teater, radio og tv.

Dahl har fått flere utmerkelser, blant annet fikk han Rivertonprisen i 1973 for kriminalromanen Etterforskning pågår (utgitt under pseudonymet David Torjussen).

Anbefalt hobbybok:

Hekta på hullstrikk

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.