De du ikke kjenner

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: De du ikke kjenner av Hedda Tollefsrud. Leseeksemplar fra Juritzen

Hun føler seg så sikker på det hun er i ferd med å gjøre, på hva som skal avsluttes. Det kommer til å være så enkelt. Over en bro, så en til, og deretter følge veien oppover til skogen. Når hun kommer frem vil det lille tjernet vente på henne. De andre skal dukke opp rett etter henne ...

Katherine er engstelig og tør ikke gå ut. Nora hater mennesker og vil helst unngå dem. Emma er deprimert og sover bort mesteparten av dagen.

Tre kvinner som er ulike hverandre, men som føler seg fanget. Fanget i sine egne tanker. Det de ikke vet er at noen ønsker dem av veien.

DE DU IKKE KJENNER er en helt spesiell fortelling med ytre spenning fra innsiden av sjelen.


Forfatter: Hedda Tollefsrud
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 279
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en veldig spesiell leseopplevelse som "tok meg litt på senga".

Du blir kjent med tre forskjellige kvinner og boka er oppdelt i separate kapitler om disse. Etterhvert viser det seg at de alle har en felles venn.

I starten synes jeg faktisk boka var litt treg å lese, den engasjerte meg liksom ikke helt, og jeg slet med å "få tak" på den. Jeg fortsatte likevel å lese - om enn ikke så veldig grundig.

På et tidspunkt ute i boka ble interessen min plutselig vekket. Spenningsnivået tok seg opp og jeg ville bare lese mer og mer. Etterhvert begynte jeg å få en mistanke om løsningen, men det var sent i boka.

Konklusjonen er at dette er en veldig god psykologisk historie som garantert vil overraske deg!


Om forfatteren:
Hedda Tollefsrud (f. 1992) har studert Psykologi og ledelse på Universitetet i Oslo og på Handelshøyskolen BI. Hun jobber i dag i et internasjonalt rekrutteringsselskap.

Hun er født på Bekkelaget i Oslo, hvor hun bor sammen med sin samboer Nicklas.

Tilfeldig artikkel:

Hvil i fred
: BOKOMTALE: Hvil i fred av Sofie Sarenbrant. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Handlingen utspiller seg på et velrennomert spahotell. En kjent skuespillerinne blir funnet bevisstløs i bassengområdet. Det ser tilsynelatende ut til å være en ulykke, eller kan det være et selvmordsforsøk? Senere samme dag blir et eldre par funnet døde i senga. Da det dukker opp enda flere døde personer, tror ikke politiet lenger på tilfeldigheter, og Emma Sköld må finne ut om det er en rød tråd i de mange dødsfallene.

Dette er en kjempegod bok. Jeg slukte historien i løpet av en dag ute i sola. Dersom du enda ikke har lest denne serien, har du nå en flott mulighet til å lese alle bøkene fortløpende etter rekkefølge.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.