• Anne Lise Johannessen

La meg ikke huske

Klimaforsker Nina Berger, 41 år, våkner på Ullevål sykehus med hukommelsestap etter en kollisjon. Når hun kommer hjem, finner hun leiligheten endevendt, men ingenting er stjålet.

Tre menn blir bedøvet, kidnappet og våkner opp innestengt i en kjeller. Christian Falchner og Georg Moen er finanstopper, Bjørn Gran er sjef for oljeselskapet Noroil.

Vil Nina få hukommelsen tilbake slik at hun kan stå opp mot det som truer henne? Vil de tre mennene i kjelleren bli reddet?

Forfatter: Lisbeth Pettersen
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 329
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Veldig god debutbok.

Denne spennende thrilleren er veldig godt skrevet. Forfatteren holder spenningsnivået høyt gjennom hele historien. Slutten kommer som en stor overraskelse.

Sett denne opp på leselista di!


Om forfatteren:
Lisbeth Pettersen, f. 1957, har bakgrunn som frilansjournalist fra Dagbladet, NRK, KK og Tara. Mangeårig fast spaltist i Tara med «Til stede» som handler om mindfulness, noe Lisbeth har praktisert siden hun var 35 år.

I 2013 utga hun boken Lev mer med mindfulness. Lisbeth har også bakgrunn som daglig leder av reisebyrået Life Travel og spahotellet Zen Resort & Spa.

La meg ikke huske er hennes skjønnlitterære debut.

 

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.