• Anne Lise Johannessen

Liket i Slottsparken

Hemmelig makt er den farligste
Krim større enn hverdagen. Krim som griper dypt inn i det hemmelige Norge, der hvor landet egentlig styres, der hvor hemmelighetene er så store at de som vet for mye, må dø.

Liket i Slottsparken har alt dette og i tillegg to usedvanlig dristige og likandes hovedpersoner, finansanalytikeren Max Nordtveit og journalist i Dagbladet Astrid Dale. Fra hver sin kant dras de inn i et voldsomt spill om en over hundre år gammel pakt, som skal omgjøre Norge til en sosialistisk republikk. Handlingen foregår i 2001. Norge står på hodet, kronprins Haakon skal gifte seg med Mette-Marit. Men i grålysningen dagen før bryllupet finner politiet en hånd som stikker opp av plenen i Slottsparken. En hånd til et lik som har ligget der lenge ... 


Forfatter: Gaute Wicksander
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 442
Format: Pocket
Kilde: Forhåndseksemplar


Min mening:
Veldig spennende bok hvor man havner innenfor det kongelige miljøet. Denne boka er lettlest og du kan lese den ut på et par dager om du vil.

Boka blir utgitt i september - så her har du en fin bok du kan slappe av med i høstferien. Gled deg!


Om forfatteren:
Gaute Wicksander er et forfatterkollegium av tidligere redaktør i Her og Nå Harald Gautneb, sjefredaktør i Se og Hør Ulf André Andersen og tidligere «finansakrobat» og analytiker Audun Wickstrand Iversen.

Med krimromanen LIKET I SLOTTSPARKEN debuterer alle tre som skjønnlitterære forfattere.

Anbefalt hobbybok:

Dukkestrikk

Tenk så moro for en liten dukkemamma og ha noen som vil strikke disse plaggene for henne. Ny garderobe til dukken, må jo være en perfekt julegave.

Her finner du oppskrifter på alle mulige plagg og diverse tilbehør som f.eks. teppe og ryggsekk. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.