• Anne Lise Johannessen

Kjærlighet for voksne

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Kjærlighet for voksne er en roman om ekteskap, om hvem som ofrer mest i et forhold, om parforholdets vinnere og tapere, om lidenskap, sex og mord. Krim av kritikerroste forfattere om hvordan alle midler tas i bruk når kjærligheten skranter.

Christian og Leonora lever det perfekte liv og har et godt ekteskap. De bor i et drømmehus med utsikt over Vejlefjord og sønnen deres er nettopp erklært frisk etter lang tids sykdom. Men så oppdager Leonora at mannen har en affære med en annen kvinne. Det snur opp ned på hennes oppfatning av ham, seg selv og livet deres sammen. Leonora innser at hun risikerer å bli forlatt, og hun tar en beslutning, det skal ikke skje, uansett hvilke midler hun må ta i bruk.


Forfatter: Anna Ekberg
Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: Kærlighed for voksne
Oversatt av: Heidi Grinde
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en overraskelse av en bok - av det positive slaget!

Jeg hadde ikke egentlig noen store forventninger. Jeg har lest en krimbok av forfatteren (pseudonymet) før som jeg likte veldig godt. Her hadde jeg av en eller annen grunn ikke fått med meg at sjangeren på denne boka er krim. Jeg trodde det var en mer seriøs bok om ekteskap og kjærlighet - nesten som en faktabok. Så feil kan man ta :) Jeg hadde tydeligvis ikke lest godt nok på forlagets omtale.

Dette er en krimbok - og en veldig god en. Historien fortelles på en fin måte da det veksles mellom ulike fortellerstemmer.

Jeg leste denne som en ebok og benyttet enhver anledning til å lese videre. En veldig god bok som jeg gjerne anbefaler videre!


Om forfatteren:
Anna Ekberg er et pseudonym for forfatterne Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Den hemmelige kvinne er Anna Ekbergs første roman. Klarlund og Winrich er også forfatterne bak pseudonymet A.J. Kazinski.

 
Les også:

 

Anbefalt hobbybok:

Kosejakker du strikker selv

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger. I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er den oversized jakka du bor i innendørs om vinteren og utendørs på vakre sommerkvelder. Her er korte jakker, lange jakker, chunky og finslige jakker. Her er etnoponchoen, krype-inn-i-vesten og slenge-på-seg-kåpen som det svinger av. Her er jakker som passer for deg som aldri har strikket før, og for deg som har løst gåten med strikkepinnene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.