• Anne Lise Johannessen

Kvinnen i midten

Vanessa er nylig forlatt av ektemannen Richard, til fordel for en yngre kvinne. Richard er nå forlovet med Nellie, og Vanessa er sjalu og besatt av den nye kvinnen. Og av tanken på for enhver pris å forhindre ekteskap mellom dem. I hvert fall virker det sånn.

Når du begynner å lese denne boken - den sjalu ekskonas historie om mannen og hans nye kvinne – så kommer du til å tro at du skjønner opplegget. Men så er det ting kanskje annerledes … veldig annerledes.


Forfatter: Greer Hendricks  & Sarah Pekkanen
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2018
Orginaltittel: The Wife Between Us
Oversatt av: Ulrik Farestad
Antall sider: 383
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
Veldig god bok - helt etter min smak!

Du tror virkelig at du har skjønt opplegget, og så tar boka en ny vending - og det skjer igjen, så ikke vær trygg på at du har skjønt det ;) Boka var vanskelig å legge fra seg, og jeg ville ikke at den skulle slutte.

Denne må du lese!


Om forfatteren:
Sarah Pekkanen har utgitt flere internasjonale bestselgere. Han var tidligere journalist og bokanmelder for The Washington Post.

Greer Hendricks har vært i forlagsbransjen i over tjue år, og jobbet med mange fremstående forfattere.

Kvinnen i midten er Hendricks første roman, og Pekkanens og Hendricks første samarbeidsprosjekt.

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.