• Anne Lise Johannessen

Dakota Rød

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Olivia er på vei hjem fra en deilig ferie på Frankrikes solkyst da hun får høre om drapet, og hun blir som vanlig raskt engasjert i saken. Det er nemlig ikke alle som stoler på at den litt rufsete Evert Karlsen ved Tønsberg politistasjon skal klare å løse dette på egenhånd.

Saken blir mer utfordrende enn Olivia først håper, og det blir ikke noe enklere av at rykter på politistasjonen gjør forholdet til den fantastiske Torstein Krohn noe usikkert.

Dette er tredje bok i serien om privatdetektiv Olivia Henriksen. 


Forfatter: Lene Lauritsen KJjølner
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 253
Format: Pocket
Kilde: Kjøpt i bokhandel


Min mening:

Det er alltid gøy å lese bøker som handler om privatdetektiven Olivia. Spesielt gøy at noe av handlingen er lagt til mitt nærmiljø Sandefjord, nærmere bestemt flyplassen Torp. Det er egentlig ikke så mye mer å si enn at denne forfatteren må du få med deg!


Om forfatteren:
Lene Lauritsen Kjølner (f. 1962) debuterte i 2014 med Høyt henger de, som vant Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut. Oppfølgeren Hvorfor spurte de ikke Evensen kom året etter, og i mai 2016 kommer Dakota rød.

Forfatteren bor sammen med ektemannen og to sønner i Tønsberg, hvor hun også sitter i bystyret som representant for Miljøpartiet De Grønne. Hun henter mye inspirasjon fra lokalmiljø- og politikk når hun klekker ut plottene i bøkene sine.

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.