• Anne Lise Johannessen

Dakota Rød

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Olivia er på vei hjem fra en deilig ferie på Frankrikes solkyst da hun får høre om drapet, og hun blir som vanlig raskt engasjert i saken. Det er nemlig ikke alle som stoler på at den litt rufsete Evert Karlsen ved Tønsberg politistasjon skal klare å løse dette på egenhånd.

Saken blir mer utfordrende enn Olivia først håper, og det blir ikke noe enklere av at rykter på politistasjonen gjør forholdet til den fantastiske Torstein Krohn noe usikkert.

Dette er tredje bok i serien om privatdetektiv Olivia Henriksen. 


Forfatter: Lene Lauritsen KJjølner
Forlag: Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 253
Format: Pocket
Kilde: Kjøpt i bokhandel


Min mening:

Det er alltid gøy å lese bøker som handler om privatdetektiven Olivia. Spesielt gøy at noe av handlingen er lagt til mitt nærmiljø Sandefjord, nærmere bestemt flyplassen Torp. Det er egentlig ikke så mye mer å si enn at denne forfatteren må du få med deg!


Om forfatteren:
Lene Lauritsen Kjølner (f. 1962) debuterte i 2014 med Høyt henger de, som vant Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut. Oppfølgeren Hvorfor spurte de ikke Evensen kom året etter, og i mai 2016 kommer Dakota rød.

Forfatteren bor sammen med ektemannen og to sønner i Tønsberg, hvor hun også sitter i bystyret som representant for Miljøpartiet De Grønne. Hun henter mye inspirasjon fra lokalmiljø- og politikk når hun klekker ut plottene i bøkene sine.

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.