• Anne Lise Johannessen

Skjulte djevler

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Sjur Holt må redde Oslo fra en brutalitet Norge aldri har sett maken til.

Oslos underverden har sakte, men sikkert lukket seg. Når noen av Oslos mest potente kriminelle dukker opp mishandlet og med en kule i panna, blir alle informantbehandleres mareritt virkelighet: Stillheten råder.

En overarbeidet Sjur Holt krever det beste av sine kollegaer når han kjemper for å avdekke et skjult nettverk av våpen-, narkotika- og menneskehandel som forsyner alt fra gatekriminelle til radikale terrorister og som regjerer med en brutalitet som overgår alt Norge har sett tidligere.

Skjulte djevler er en forrykende, internasjonal thriller som ikke bare brøyter seg dypt ned i utradisjonelle og nådeløse politimetoder, den utforsker også forholdet mellom person og familie: politifamilien, den kriminelle familien og ikke minst menneskene det egentlig handler om - våre aller nærmeste.

Forfatter: Eirik Jensen og Thomas Winje Øijord
Forlag: Kagge
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 325
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en god bok med mye spennende dramatikk. Den var lettlest. For min del var boka veldig godt selskap ute på en fin soldag. 


Om forfatterene:
Eirik Jensen var kjent som en utradisjonell og frittalende politimann før han ble arrestert i februar 2014. I 2015 utga han selvbiografien På innsiden, som ble en umiddelbar bestselger.

Thomas Winje Øijord er forfatter og fotograf. Han debuterte i 2004 med den kritikerroste Hatten og andre forstyrrende momenter. I 2007 kom romanen Kongeriket Norge. På innsiden. Historien om mitt politiliv av Eirik Jensen er skrevet i samarbeid med Thomas Winje Øijord.

Anbefalt hobbybok:

#We Knit

I denne boka får du 20 oppskrifter på tøffe og trendy gensere som vil få komplimentene til å hagle. Du strikker med tykke pinner slik at det også går unna i en fart.

I boka finner du du både komfortable og tøffe gensere til jeans og hverdags og mer feminine til fest. Anett Opheim kan friste med flotte design og enkle oppskrifter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.