• Anne Lise Johannessen

Påskekrim 2018

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

I 10 år har Juritzen Forlag gitt påskenorge drapsgåter, mysterier, skrekk og gru i en egen påskekrimbok. I denne samlingen får du de beste novellene. Fra Bjørnstjerne Bjørnsons 129 år gamle, blodryppende beretning til Torkil Damhaugs nyskrevne krimgåte. Og et sted i boken har vi skjult vårt eget mysterium. Tradisjonen tro: Denne påsken behøver du bare én bok!

Mange artige noveller her. Du møter disse forfatterne: Anne B. Ragde, Anthon Bruun, Arthur Conan Doyle, Bjørnstjerne Bjørnson, Erik Meling Sele, Gunnar Staalesen, Helge Hagerup, Jørgen Jæger, Knut Gørvell, Lars Saabye Christensen, Lene Lauritsen Kjølner, Lorentz N. Kvam, Myriam H. Bjerkli, Steffen Johanssen, Stein Riverton, Torkil Damhaug og Unni Lindell.


Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 377
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Løp å kjøp!

Noen ganger er det deilig å lese korte og avsluttende historier. I denne boka finner du nettopp det. Her er det 17 passe lange krimnoveller som er perfekt å ha ute i påskesola - eller bare som underholdning på et annet tidspunkt.

Siden det er noveller av ulike forfattere er både innhold og skrivestil forskjellig i hver novelle.

Det som er ekstra artig er at det er tatt med en novelle av Anthon Bruun som er en karakter i den nye boka til Jørgen Brekke; Alle kan drepe som utgis 4. april.


 

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.