• Anne Lise Johannessen

Bit ikke de døde

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

En hardkokt krim-novelle i parodiert Los Angeles-stil.  «Bit ikke de døde» er hentet fra novellesamlingen De siste dager i Kina (1992).

Forfatter: Torolf Elster
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2012
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
En kort og veldig lettlest novelle. Jeg leste denne på ebok, og denne er akkurat passe lang til at man kan lese den mens man f.eks. sitter i bilen og venter på noen. Lastes ned som ebok.


Om forfatteren:
Torolf Elster (1911-2006) var en fremtredende skikkelse i vårt kulturliv, som journalist, kringkastingssjef og forfatter. Hans spenningsbøker hører til de beste i vår litteratur, med "Muren" (1936), "Historien om Gottlob" (1941), "Thomas Pihls annen lov" (1982) og "Skyggen av det som skal skje" (1988) som de betydeligste. I senere år skrev han tre romaner med etterforsker Charles Johansen i hovedrollen; "Adams reise" (1999) var den siste.

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.