• Anne Lise Johannessen

Bit ikke de døde

En hardkokt krim-novelle i parodiert Los Angeles-stil.  «Bit ikke de døde» er hentet fra novellesamlingen De siste dager i Kina (1992).

Forfatter: Torolf Elster
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2012
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
En kort og veldig lettlest novelle. Jeg leste denne på ebok, og denne er akkurat passe lang til at man kan lese den mens man f.eks. sitter i bilen og venter på noen. Lastes ned som ebok.


Om forfatteren:
Torolf Elster (1911-2006) var en fremtredende skikkelse i vårt kulturliv, som journalist, kringkastingssjef og forfatter. Hans spenningsbøker hører til de beste i vår litteratur, med "Muren" (1936), "Historien om Gottlob" (1941), "Thomas Pihls annen lov" (1982) og "Skyggen av det som skal skje" (1988) som de betydeligste. I senere år skrev han tre romaner med etterforsker Charles Johansen i hovedrollen; "Adams reise" (1999) var den siste.

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.