• Anne Lise Johannessen

Bit ikke de døde

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

En hardkokt krim-novelle i parodiert Los Angeles-stil.  «Bit ikke de døde» er hentet fra novellesamlingen De siste dager i Kina (1992).

Forfatter: Torolf Elster
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2012
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
En kort og veldig lettlest novelle. Jeg leste denne på ebok, og denne er akkurat passe lang til at man kan lese den mens man f.eks. sitter i bilen og venter på noen. Lastes ned som ebok.


Om forfatteren:
Torolf Elster (1911-2006) var en fremtredende skikkelse i vårt kulturliv, som journalist, kringkastingssjef og forfatter. Hans spenningsbøker hører til de beste i vår litteratur, med "Muren" (1936), "Historien om Gottlob" (1941), "Thomas Pihls annen lov" (1982) og "Skyggen av det som skal skje" (1988) som de betydeligste. I senere år skrev han tre romaner med etterforsker Charles Johansen i hovedrollen; "Adams reise" (1999) var den siste.

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.