• Anne Lise Johannessen

Bit ikke de døde

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

En hardkokt krim-novelle i parodiert Los Angeles-stil.  «Bit ikke de døde» er hentet fra novellesamlingen De siste dager i Kina (1992).

Forfatter: Torolf Elster
Forlag: Aschehoug
Utgivelsesår: 2012
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:
En kort og veldig lettlest novelle. Jeg leste denne på ebok, og denne er akkurat passe lang til at man kan lese den mens man f.eks. sitter i bilen og venter på noen. Lastes ned som ebok.


Om forfatteren:
Torolf Elster (1911-2006) var en fremtredende skikkelse i vårt kulturliv, som journalist, kringkastingssjef og forfatter. Hans spenningsbøker hører til de beste i vår litteratur, med "Muren" (1936), "Historien om Gottlob" (1941), "Thomas Pihls annen lov" (1982) og "Skyggen av det som skal skje" (1988) som de betydeligste. I senere år skrev han tre romaner med etterforsker Charles Johansen i hovedrollen; "Adams reise" (1999) var den siste.

Anbefalt hobbybok:

Hekling til barnerommet

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.