• Anne Lise Johannessen

Død Manns Tid

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Et voldelig hjemmeran av en eldre, velstående dame ender med drap. Antikviteter for mange titalls millioner er også borte. Og et unikt objekt, et armbåndsur med en enorm affeksjonsverdi, er på avveie. Det er dette som får den myrdede damens mektige familie til å involvere seg – og ta loven i egne hender.

Politietterforsker Roy Grace og teamet hans følger et spor som leder dem fra den lyssky delen av Brightons antikvitetshandel til New York. Saken har en forbindelse til fortiden – nærmere bestemt til byens mafiakrig på 1920-tallet.


Forfatter: Peter James
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår: 2017
Orginaltittel: Dead Man's Time
Oversatt av: Halvor Kristiansen
Antall sider: 507
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Jeg har lest flere bøker av Peter James, og ingen av bøkene hans har skuffet. Det gjør heller ikke denne. Spennende og bra bok. God driv i historien. Sett av god tid når du starter på denne, for du har ikke lyst til å legge den fra deg.


Om forfatteren:
Peter James (f. 1948) er en internasjonalt bestselgende spenningsforfatter som er utgitt på 36 språk og har solgt over 17 millioner bøker på verdensbasis. Død manns tid er den niende boken i serien om politietterforsker Roy Grace. James er kjent for å gjøre spesielt grundig research. Alle bøkene om etterforsker Roy Grace har sitt utgangspunkt i en sann historie eller i fakta han har funnet under forarbeidet.

Anbefalte krimbøker:

Fløy en liten blåfugl

"Fløy en liten blåfugl " er en novelle fra samlingen "Sommerkrim".

En dame tar selvmord ved å kaste seg foran en bil, og gjør sjåføren til en drapsmann. Det er mørkt, og det ingen vitner. Neste dag er saken i avisa. Drapsmannen oppsøker ektemannen, men ting viser seg å ikke bli helt som han hadde trodd.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.