Egen fri vilje

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Egen fri vilje av Kristin Dons-Wallebek. Leseeksemplar fra forfatteren

Her møter vi igjen privatetterforsker Louise Bøkker, og denne gangen reiser hun på ferie på Kreta. Her havner hun midt oppi noe, som hun begynner å etterforske på egen hånd, før hun etter en stund samarbeider med politiet. Utover dette utspiller historien seg i Larvik.

Vi følger flere personer parallellt. Lise er en av dem, hun er verge for Cato. Han har dårlig øknomi, og er ikke spesielt fornøyd. Så begynner hun å få trusler og blir rådet til å si opp alle vergemål.

Dette er forfatterens andre bok. Uttrykket «Den vanskelige andre boka» kan ikke brukes her.

Det kommer noen overraskelser underveis – når du er helt sikker på at du har skjønt det... men kanskje har du ikke det likevel :)

Starten kan oppleves litt tung, på en måte – men det tar seg absolutt opp utover i boka, derfor blir det litt underordnet.

Historien er fin, og plottet er originalt, og godt sammensatt. Spenningen stiger etter som man leser. Underveis blir boka til en pageturner.

Boka anbefales!

Boka kommer til å være tilgjengelig ganske snart, både i papirutgave og ebok, og kan bestilles på forfatterens nettside.

Forfatter: Kristin Dons-Wallebek
Forlag: Owal
Utgivelsesår: 2022
Format: Manus

Kilde: Manus fra forfatter. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:

Vi blir introdusert i problemstillinger innenfor vergemål, rus og psykiatri, i et shippingmiljø med penger og posisjon. Det handler om makt, maktkamp, posisjon, penger, intriger, begjær og mye mer.....

Men så er det noen som ønsker rettferdighet......

Følg privatetterforsker Louise Bøkker. Hun oppdager og observerer alle de flokete trådene...Det var en glede å skrive om hvordan hun bidro til å løse dem opp.

Boken er bygd på fri fantasi, dette er ingen dokumentasjon, alle situasjoner er oppdiktet. Det samme er alle personene, men historiene er bygd på kunnskap innen vergemål. Alt det andre har jeg også fått kunnskap om.


Om forfatteren:

Kristin Dons-Wallebek, født 1953. Bor i Larvik. Hun har bodd i Oslo, Askim og Tomter.
Debutboken: Bak hver en dør, ble utgitt i 2020.

Hun skriver thrillere og handlingen foregår lokalt i Larviks gamle bydel Langestrand. 

Dons-Wallebek er utdannet innen økonomi og reiseliv. Etter at hun og familien flyttet tilbake til Larvik, utdannet hun seg til sykepleier. I dag er hun selvstendig næringsdrivende og skriver bøker på heltid kombinert med å være verge.

Kristin Dons-Wallebek gir ut bøkene på sitt eget Owal Forlag.

 

Hva betyr leseeksemplar?
Med det menes at man får en bok kostnadsfritt av forlaget. Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør disse merkes siden det har en viss reklameeffekt. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka stemples og kan ikke videreselges i ettertid.


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Tilfeldig artikkel:

Er dette Nordens største bade- og lekeland?

Skara Sommarland reklamerer for å være Nordens største bade- og lekeland. De holder til utenfor byen Skara i Sverige. (13 mil nord-øst for Göteborg). Parken er delt i ulike områder; Vattenland, Motorland, Tivoliland og Lekland.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.